MF-70
- przemekprzemek2
RE: MF-70
jaka jest moc tego z silnikiem diesla,
- agrotechnik
Moim zdaniem łapie się, ale dla pewności pytajcie moich przełożonych (Szczepana1990).
- Deleted_User
Witam . Ja też mam traktorek mf-70 z silnikiem benzynowym 2-suw, dwa biegi do przodu i wsteczny, rok produkcji 1988. Posiadam do niego kosiarkę rotacyjna i listwową (szerokość robocza 140 cm) ale w listwowej pękła obudowa wałka mocy, i posiadam jeszcze przyczepkę ale ona jest pokrzywiona najechał na nią ciągnik ale jęździ. Mam zamiar ją sprzedać jak naprawię kose listwową
o , no to jest nas 2 na razie 
kosiarki listwowej ja nie używam , bo do moich zastosowań to mordęga , rotacyjna sprawdza się do wykaszania trawy dużo lepiej - sprzęcior nie do zajechania mimo swoich kilku KM
poszukaj w "internecie" gotowej obudowy do listwówki - kiedyś gdzieś mi mignęła

kosiarki listwowej ja nie używam , bo do moich zastosowań to mordęga , rotacyjna sprawdza się do wykaszania trawy dużo lepiej - sprzęcior nie do zajechania mimo swoich kilku KM
poszukaj w "internecie" gotowej obudowy do listwówki - kiedyś gdzieś mi mignęła
- Deleted_User
Witam . Nie no ja to próbowałem kosić rotacyjna ale szerokość robocza wynosi ok 70cm a ja mam do koszenia ok 0.5 ha i to jest dopiero mordęga a listwową to chwila moment a chce to sprzedać bo kupiłem traktorek do koszenia .
szkoda , zostanę solo z takim sprzetem na RT
ale jak będziesz gotów - odnajdę tel do człowieka pod Warszawą ,który skupuje - ale chce tylko ciągniczek + listwowa , rotacyjną sam kupiłem z 1 miesiąc temu od niego za 300 zł , szkoda że nie pisałeś - to może od Ciebie bym kupił , przyczepki też opyla po 300 bo ma zbyt tylko na ciągniczek+ listwowa , reszta mu zostaje i zagraca
ale jak będziesz gotów - odnajdę tel do człowieka pod Warszawą ,który skupuje - ale chce tylko ciągniczek + listwowa , rotacyjną sam kupiłem z 1 miesiąc temu od niego za 300 zł , szkoda że nie pisałeś - to może od Ciebie bym kupił , przyczepki też opyla po 300 bo ma zbyt tylko na ciągniczek+ listwowa , reszta mu zostaje i zagraca