Słuchajcie, jeśli ktoś z Was chciałby zakupić po specjalnej cenie model Ursusa lub Lanz Bulldog'a z Modelika to zapraszam do wpisywania się do tego tematu.
Ja zebrałbym wspólne zamówienie i po wpłaceniu pieniążków zamówiłbym i po odebraniu paczki rozesłał do zainteresowanych.
Cena jednego modelu wynosiłaby 20 zł - a w sprzedaży detalicznej kosztuje 27 zł. Do tego dochodziła przesyłka - 6 zł. (koperta, Poczta Polska - list polecony). Przy kilku modelach przesyłka by zostawała ta sama lub nieznacznie wzrastała ze względu na wagę przesyłki.
Oto te modele.
Modelik nr 10/07
URSUS C45/C451 + przyczepa
POLSKI CIĄGNIK ROLNICZO-DROGOWY Z 1947 R.
Modelik nr 11/07
LANZ-BULLDOG D9506 + kuchnia polowa
NIEMIECKI TRAKTOR Z II W. ŚW. Z KUCHNIĄ POLOWĄ
Proszę się wpisywać czy są chętni, myślę, że warto bo okazja może się nie powtórzyć.
Dodam jeszcze, że model zamówiony z Modelika kosztowałby z przesyłką 37 zł, a w specjalnej ofercie dla Retrotraktora 26 zł.
Specjalna oferta MODELIKA
Specjalna oferta MODELIKA
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
RE: Specjalna oferta MODELIKA
czy jest c45 czy c451 ?
Bardzo ciekawe modele. Dawno nic nie sklejałem, zamówię Lanza z kuchnią 

Teoretycznie to i to. Można zrobić w sumie dwie wersje.
Musimy zrobić zamówienie łączne na ponad 100 zł.
Nikt więcej nie jest chętny? To w takim razie niepotrzebnie zawracałem sobie głowę załatwianiem tych udogodnień
Musimy zrobić zamówienie łączne na ponad 100 zł.
Nikt więcej nie jest chętny? To w takim razie niepotrzebnie zawracałem sobie głowę załatwianiem tych udogodnień

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...