dorabianie części

Porady i wskazówki remontowe, adresy sklepów, itp.
Awatar użytkownika
arekfarmer

dorabianie części

Post autor: arekfarmer »

powszechnie znany jest temat niedostępnych części z powodu których wiele maszyn stoi unieruchomionych w garażach,szopkach,komórkach itp. wszystkim zainteresowanym oferuję pomoc w dorobieniu np;wałków,kół zębatych i innych części których nie można kupić. zainteresowanych proszę o kontakt na; arekfarmer@wp.pl
Awatar użytkownika
marek

RE: dorabianie części

Post autor: marek »

Tu umieszczam swoje pytanie.Powiedzcie mi czy ktoś z was posiada lub spodkał się z tokarką typu Hobby lub podobną .Na allegro za ok 1500 zł.Czy to coś warte i warto kupić?
Awatar użytkownika
olowaty

Post autor: olowaty »

Ta mała Toya Yato czy inny ping pong? Poszukaj na cnc forum. Tam jest dużo opinii na ich temat.
Awatar użytkownika
marek

Post autor: marek »

Zaczynam podejrzewać że szkoda kasy,ale opinie sobie poczytam.*tdown*
piotrbpm

Post autor: piotrbpm »

Witam a może ktoś zna taki zakład , który zrobił by mi części do rozdzielacza hydraulicznego ,muszą być utwardzone i pochromowane w sumie 4 części w tym jeden cylinderek
Awatar użytkownika
piotr31

Post autor: piotr31 »

piotrbpm

Post autor: piotrbpm »

Zadałem już im pytanie jakieś 2 dni temu , czekam teraz na odp ,w sumie wysłałem 25 wiadomości do różnych firm które mogły by coś takiego wyczarować przy pomocy swojego parku maszyn :)

Jeden odp że cena zamknie się w 2 tys ...
Za takie elementy
Obrazek

A może ktoś by mi pomógł w dostosowaniu np rozdzielacza od t 25 ? ,jestem skory do kupna nowego i dostosowania go do moich potrzeb:)
ODPOWIEDZ