witam.
jestem wposiadaniu wyżej wymienionego zetorka od 20 lat ale od pewnego czsu mam problem z podnośnikiem i nie moge dojśc do ładu i składu może ktoś miał taki problem albo wie na jakiej zasadzie on działa.
zgury dziekuje za pomoc.
zetor super 50
-
RE: zetor super 50
Cześć Marcin ja na tym zjadłem zęby tam jest wiele myków z chęciom ci pomoge zadzwoń zawsze po 15 tej mój numer telefonu 785 529 706 pozdrawiam Bartek
- MarekSkansen
Ładnie wygląda jestem pod wrażeniem:yes:
-
Oczywiście dzwońcie ja zawsze wam pomoge w tej sprawie ten traktor to moje hooby
- Deleted_User
cześć Bartek
wielkie dzieki za telefon ,
wczoraj rozebrałem podnośnik zdiołem pokrywe, w pompie brakowało dwoch śrub w dolnej części (to tak wegląda jak zaśclepka w rzedzie jest sześć ,chyba)cieszyłem sie że to mały problem ale kiedy je wkręciłem i złożyłem znowu to samo.
wielkie dzieki za telefon ,
wczoraj rozebrałem podnośnik zdiołem pokrywe, w pompie brakowało dwoch śrub w dolnej części (to tak wegląda jak zaśclepka w rzedzie jest sześć ,chyba)cieszyłem sie że to mały problem ale kiedy je wkręciłem i złożyłem znowu to samo.
-
pod tymi zaślepkami są tłoczki do oleju a te zaślepki powinny być związane drutem zadzwoń to dłuższe tłumaczenie
- Deleted_User
cześć Bartek.
napewno do cibie zadzwonie po żniwach.
dzieki za pomoc.napewno mi sie przyda.
ps.marcin
napewno do cibie zadzwonie po żniwach.
dzieki za pomoc.napewno mi sie przyda.
ps.marcin