Te blaszki do mocowania odblasków też miałem zgrzane (a raczej resztki, które się zachowały) z błotnikiem. Ja zrobiłem teraz tak, że są przykręcane, ale w taki sposób, że wyglądają jak by były zgrzane na stałe. Tylko od dołu błotnika widać, że są przykręcane.
Hej, wczoraj szukałem starych fotek w necie z odblaskami i są tylko czarno-białe, ale pokazane tam odblaski na nich wyglądają na białe z obu stron... Wątpię, żeby z przodu z jednej strony zakładali czerwony.
Najlepiej odrestaurowany w całym kraju!!! Trzeba teraz dokupić c-330 żeby było czym porobić, bo ten to eksponat muzealny jest. A teraz Panowie zgadnijcie ile kolekcjoner by za niego wyłożył. Ano tyle że Damber by sobie nowoczesny komfortowy mały ciągnik do roboty kupił, oczywiście hipotetycznie, bo te tysiące roboczogodzin i tak nie do odrobienia.
nie można powiedzieć,że jest cudowny...ja na ten przykład o żadnej fajnej dziewczynie nie powiedziałem tak...cudowna to może być na ten przykład woda ze źródła w ...
Za to odrestaurowany,czy też odremontowany jest zajebiście...i użyłbym tu jeszcze bardziej frywolnych określeń...ale,że młodsza gawiedź odwiedza nasze forum to tylko powiem,że jest bardziej od...any niż fabryka przepisała.
Szanowny kolego Sławku masz rację, pisząc słowo cudowny tez zastanawiałem się czy nie jest to za wielkie słowo a przynajmniej odpowiednie do użycia przy opisie przedmiotu nie sakralne go. .... chciałem podkreślić range i wielkość mych emocji oglądając ciapka ...