Mamy nowy gadżet

Zamawiałem taką ramkę na próbę i jest moim zdaniem dobrej jakości. Stąd więc propozycja dla Was - być może ktoś jeszcze będzie chciał taką mieć

Poniżej zamieszczam zdjęcia, proszę nie sugerować się samochodem... na czystym by ładniej wyglądała, a ja robiłem fotki zaraz po odebraniu jej

PO KLIKNIĘCIU NA MINIATURKĘ, OTWIERA SIĘ DUŻE ZDJĘCIE.
Koszt 1 szt. - 10 zł + koszt przesyłki zależny od ilości zamówionych ramek. Myślę, że dla przykładu 2 szt. to ok. 7-8 zł (polecony) - jeśli więcej to 9,50 zł (paczka do 1 kg).
Sposób zamawiania podobny jak w przypadku kalendarzy RT 2010.
Kto jest chętny, proszę się poniżej wpisywać - wraz z ilością zamawianych sztuk.
Następnie ja wysyłam dane do wpłaty na PW i po zebraniu pieniędzy od wszystkich - wysyłam zamówienie na określoną ilość i po jej odebraniu - rozsyłam każdemu na podany adres

Powiedzmy, że można się dopisywać do listy do 15 czerwca.
Na pierwszej fotce widać także naklejki. Ich koszt to 3,50 szt + przesyłka. Można je sobie samemu nakleić na posiadaną już ramkę - wydaje mi się jednak, że przy tak niewielkiej różnicy w cenie - bardziej opłaca się kupić ramkę.
Ewentualnie jeśli ktoś jest chętny, to 2 takie naklejki mam w domu - mogę odsprzedać od razu.