Gdzie wykonać szlif cylindra?
Gdzie wykonać szlif cylindra?
Witam,i mam takie pytanie,gdzie robi się szlif cylindra?Czy każdy warsztat mechaniki pojazdowej wykonuje szlif cylindra?Z góry dziękuję za odpowiedź
RE: Gdzie wykonać szlif cylindra?
Dzięki Józef za podpowiedź,no niestety ale nie znalazłem w internecie takiego zakładu w swojej okolicy,najbliższy jaki znalazłem to trochę daleko ode mnie,a może ktoś zna jakiś zakład szlifierski w okolicach Wodzisławia Śląskiego,Pszowa,Rydułtów?
Józef jak zauważyłeś mój dziczek kumka nie najgorzej i to nie dla niego ten szlif,oczka do dzika szukałem ale pasuje tylko od C-45 a ceny takiej lampy są dość wysokie,w sumie dzik oczko ma tylko szkiełka brakuje ale nad tym będę myślał po malowaniu dziczka.
Józef jak zauważyłeś mój dziczek kumka nie najgorzej i to nie dla niego ten szlif,oczka do dzika szukałem ale pasuje tylko od C-45 a ceny takiej lampy są dość wysokie,w sumie dzik oczko ma tylko szkiełka brakuje ale nad tym będę myślał po malowaniu dziczka.
RE: Gdzie wykonać szlif cylindra?
Dzięki majster za podpowiedź,teraz wiem już gdzie szukać i gdzie mam się udać,właśnie o taka podpowiedź mi chodziło,jeszcze raz dziękuje wszystkim za pomoc