słuchaj ja mam patent na skrętne kola w przyczepie.
przewiercasz otwór w klocku i przyczepie, do klocka przymocowujesz zaczep i śrubkę zakręcasz od góry, i na długość przyczepy podklejasz klapkę i nie widać nakrętek, a masz skrętne koła.
Z poważaniem Pawelxy1
RE: Skrętna oś
A nie lepiej zrobić tak jak w realnej przyczepie ? ja tak zrobiłem w d-47 i T680 no chyba ze to ma być zabawka to możesz zrobić tak jak mówi kolega @pawelxy1*rofl* a jak model to lepiej zeby było tak jak ja mówię *tup*
PoZdRo*clap*
PoZdRo*clap*
bartekvet a jak ty zrobiłeś???
podaj na pw
podaj na pw
Chłopaki powiem wam tak .
1 Przypatrzcie się realnej przyczepie . \
2 weźcie z niej wymiary
3 zróbcie wyszstko jak powinno być znaczy resory obrotnice itd... jutro dam fotkę jak to zrobić ale raczej wieczorem dziś nie mam sił *bye* pokaże wam jak zrobic obrotnice ... tylko raczej to się sprawdzi w skali 1:32 bo w skali 1:16 to sie nie sprawdzi ... *helpless* za mało wytrzymały materiał ja robię głownie z tektury a tego co się nie da to z bloku technicznego i w 1:32 to jest super .Odpowiedź jutro pójdzie na PW *tup*
1 Przypatrzcie się realnej przyczepie . \
2 weźcie z niej wymiary
3 zróbcie wyszstko jak powinno być znaczy resory obrotnice itd... jutro dam fotkę jak to zrobić ale raczej wieczorem dziś nie mam sił *bye* pokaże wam jak zrobic obrotnice ... tylko raczej to się sprawdzi w skali 1:32 bo w skali 1:16 to sie nie sprawdzi ... *helpless* za mało wytrzymały materiał ja robię głownie z tektury a tego co się nie da to z bloku technicznego i w 1:32 to jest super .Odpowiedź jutro pójdzie na PW *tup*