Postaram się odpowiedzieć po kolei:
S 60 bombaj napisał/a:
Lanz Bulldog z września jest zarąbisty
To Lanz jednego z użytkowników RT

drandrzej napisał/a:
Paweł , czy jeszcze jest miejsce na bombajka , czy lista zamknieta ?
To jest pierwsza propozycja, można coś zmienić, ale trzeba działać szybko, bo znów będziemy mieli kalendarze dopiero w marcu.
rafal napisał/a:
Mi wszystko pasuje. Paweł może tylko udało by się wkleić Andrzejowego bombaja?
Dałoby się. Ale nie mam dobrej fotki - musi być dobre ujęcie i jakość dobra.
Ursus c-325 napisał/a:
Właśnie o to chodzi. *rofl*
Ja tam bym jeszcze widział w miejsce któregoś Zetorka C-325 Wieśka

Jestem ZA, ale skąd nie mam zdjęć. Długo już pisałem prośby o wysyłanie zdjęć, odpowiedziało w sumie tylko 4 osoby.
C330 napisał/a:
W grudniu i styczniu powinno być zdięcie zimowe.
To odpada, moim zdaniem jak już podchodzić do takiej klasyfikacji to powinno się wszystkie miesiące odpowiednio podzielić, a nie mamy takich zdjęć.
Jacek ze Skansena napisał/a:
Paweł na moje: luty do wymiany na majorka Marka Staniaszka. Jest piękny i powinien być a jeden superek już jest. Na październik wstawić Andrzejowego Ursusa C 45, na grudzień można C 45 co był na kalendarzu na ten rok. Marzec do wymiany na inną fotkę tego samego. Czerwiec na jakiegoś C 25 lub C 28 ale taki powinien być Grudzień nie musi na siłe być zmnieniany ale faktycznie coś ze śniegiem by się zdało
Zdjęcia Majorka nie mam w dobrej rozdzielczości, musiałby mi Mareczek podesłać. Fakt, jest piękny choć na żywo nie widziałem. Jeszcze... *yes*
Na październik możemy wstawić Ursusa Andrzejowego, ale też problem, że nie mam fotki ładnej i w dobrej jakości - a apelowanie o zdjęcia mi się znudziło już...
Apropo śniegu to już wyżej napisałem swoje zdanie. Fotka Ursusa w śniegu mi się podobała, ale nie chciałbym oglądać co rok tych samych zdjęć. A spojrzeć na letnią fotkę w środku zimy jest miło.
A czemu chcesz zmieniać czerwiec? Sebright podesłał zdjęcie w odpowiedzi na mój apel i ono zostaje.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...