RE: ROZRUSZNIK DO DZIKA 2

Wszystkie małe ciągniczki takie jak Ursus C-308, Dzik, Mrówka
Awatar użytkownika
Bolszewik

Post autor: Bolszewik »

Zmień duże litery na małe (duże litery oznaczają krzyk) bo nikt nie odpowie krzykaczowi. *saycheese*
Staram się pisać poprawnie i zrozumiale po polsku.
T-25
bolszewik@retrotraktor.pl
Awatar użytkownika
Bolszewik

Kolego tak się przyjęło że nie pisze się dużymi literami bo to oznacza krzyk. Nie ja to wymyśliłem, to rodzaj dobrego wychowania w internecie tzw. "netykiety". Staramy się w miarę możliwości jej przestrzegać z grzeczności i uprzejmości dla innych.

Problem z słabą widocznością każdy może sobie łatwo rozwiązać zmieniając rozdzielczość swojego monitora. Jeśli ma FireFox`a wystarczy kombinacja alt + (z klawiatury numerycznej), oraz ileś tam innych metod....
T-25
chodkii

Post autor: chodkii »

*eek**eek*a co za dziwny typ nawet ie ma w prawym dolnym rogu możliwość powiększenia strony. Po co odrazu sie obrażać:D
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

Post autor: Jacek ze Skansena »

Bogdan jak nie uważasz się za naszego kolegę to faktycznie się wykasuj z tej stronki bo za chwilę wszyscy będą najgorsi wg twojego rozumowania. Proszę popatrz jak odnoszą się wszyscy do siebie a potem wstawiaj uwagi. Jeśli chodzi o duże litery to faktycznie nie używamy zasadniczo. Znam jednego gościa co wstawił rozrusznik do silnika Dzika. Całkiem całkiem ale bym musiał do niego podjechać bo nie mam namiaru. Osobiście to widziałem.
Awatar użytkownika
Bolszewik

Gdzieś na forum było kiedyś zdjęcie, przykręcona była tarcza i rozrusznik chyba od malucha ?
T-25
Awatar użytkownika
jw1wojtek

Post autor: jw1wojtek »

Witam.Ja zrobiłem taką przeróbkę,jest opisana na forum elektroda w archiwum,zdjecia też tam są. ps.Alternator i rozrusznik od wartburga.Pozdrawiam Wojtek
ODPOWIEDZ