przystawka kątowa
przystawka kątowa
Poszukuję zdjęć schematów jakiś instrukcji gdzie jest wzmianka o budowie takiej przystawki. Mój ojciec droga handlu na zlomie nabył wczoraj takie ustrojstwo za flaszke i 80zł jest to przystawka podobno od ursusa c330 na wałek odbioru mocy zapodam jutro zdjęcia. Jeżeli ktoś ma takowe zdjęcia chętnie obejrzę gdyz twierdze że od strony wypustu wałka z wieloklinem brakuje jakiegoś uszczelniacza lub jakiegoś elementu. W tej chwili można ja rozebrać tak jakby na pól gdyż śruby były chwycone po prostu. . Bardzo byłbym wdzięczny za wszelakie skany rysunki zdjęcia. Ja jutro lub możę nawet za chwile zapodam swoje...
RE: przystawka kątowa
Ja taką przystawke mam w samie jako reduktor,i tam jest uszczelniacz bo zmieniałem go.
i włąsnie u mnie w samie bedzie spelniać ta samą role. jaki silnik masz w samie?
1hc102 ale nie róbmy off-a jak chcesz co więcej wiedziec to pisz na priv.
3 fotka tam ma być uszczelniacz,jutro ci podam jego wymiary.
ok wielkie dzieki właśnie o to mi chodzi. A masz jakaś fotke jak to tam ma wyglądać? nie powinno tam być jakiegoś dekla?
Nie wiem czy ma tam być dekiel,bo ja mam ją przerobioną tak,że tam gdzie ty masz wałek(taki jak wom) to ja mam kryze do przykręcenia sprzęgła.
I u mnie też tak będzie... ale widzisz to gołe łożysko to tak być nie może tam czegoś brakuje...
A prubowałeś ten wałek z wieloklinem wysunąć,bo u mnie się wysuwa a w srodku tez jest na wieloklinie.Bo moim zdaniem z tą przystawką coś było kombinowane dlatego że jak jest zakładana do traktora to ją sie przykrąca do obudowy mostu.A wałek wom od traktora wchodzi w środek.
Ja tez mam taka przystawke do swojego sama sprawuje sie swietnie
Ogrzebe temat by nie zakladac nowego.
Potrzebuje do takiej przystawki jak na fotkach wyżej tej ośki z małym trybem,jak by ktoś miał na zbyciu to pisać na priv.
Potrzebuje do takiej przystawki jak na fotkach wyżej tej ośki z małym trybem,jak by ktoś miał na zbyciu to pisać na priv.