zajebista maszyna mam nadzieje ze mój na wiosne bedzie chociaz w połowie tak wyglądał bo w końcu biore sie za remont długo szukałem silnika od c 330 lub podobny ale w końcu zakupiłem oryginał i powoli będe go odnawiał mam nadzieje ze moge liczyć na porady gdyż jestem tu nowy wkrotce zaczne temat i wkleje zdjęcia
jeszcze zanim założę silnik mogłby mi ktoś powiedzieć ile powinno wynosić cisnienie oleju:? nie chciałbym czegoś uszkodzić po odpaleniunarazie stoi pod chmurką i czeka na montaż po pracy po godzinie dziennie szykuje wszytko zeby to poskładac wjechać na garaż i wziąć sie za reszte bo az zal patrzeć jak tak sobie marznie i nie chiałbym ze go śnieg przykrył
pytam dlatego bo jak kupowałem ten silnik podpiąłem manometr i pokazało 6 atm byłem troszku zdziwiony gośc kazał mi zmienic olej wyczyścic filtry i sprawdzic jescze raz jak bedzie tyle samo mam popuścic na srubie koło filtra dodam ze silnik stał 2 lata i tylko raz na kilka miesiecy bł podobno przepalany:D a ile w tym prawdy to sie okaże jak to bedzie chodzić
czyzor23, ja również zacząłęm remont, ale co do porad na forum to niestety tematy muszę wystawiać po 3 razy żeby mi ktoś cokolwiek poradził. Jestem rozczarowany taką sytuacją, aczkolwiek zaglądam tu codziennie i dziękuję wszystkim życzliwym za pomoc, pozdrawiam
Ja staram się pomóc wszędzie tam, gdzie trafię i mam na tyle wiedzy i czasu, żeby udzielić wyczerpującej odpowiedzi. Jakbyś miał jakiś problem pisz na PW też