RE: Zetor 25A koła bliźniacze
ja myślałem nad bliźniakami do tyłu do bociana, ale na przód ? Masz wspomaganie w nim, bo z przodu to ciężko się będzie kręcić na bliźniakach ?
a to czym będziesz odnawiać te rowy ? jakim sprzętem ?
Z tyłu proponowałbym dobrać może jakieś drabinki? Szkoda tylko, że bez wiercenia w felgach raczej się nie obejdzie. Chyba, że masz drugi komplet felg z oponami tylnymi, to może dorobić jakąś dodatkową piastę przykręcaną na śruby zamiast nakrętek, a potem dopiero drugie koło.
Z przednimi to podobnie można by zrobić, możesz nawet koła od Żuka, Nysy, Warszawy szukać - byle 16tki.
Z przednimi to podobnie można by zrobić, możesz nawet koła od Żuka, Nysy, Warszawy szukać - byle 16tki.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
No fakt, możesz piasty założyć drugie, może się uda. Może błotniki uda Ci się przenieść na drugi stopień pochwy?
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Z przeniesieniem tych błotników to trochę będzie problem jeśli chcesz te oryginalne słupki przenieść bo problem byłby z tą szpilką co są na niej ramiona podnośnika zawieszone, chyba, że by zrobić jakąś drugą ramkę, ale od prawej strony znowu jest blokada mostu i też nie wiem czy by to nie zawadzało.
Jutro się przyjrzę u siebie co tam mogłoby zawadzać, ale wydaje mi się, że to do zrobienia jest.