ZETOR 25 OGRANICZNIK PODNOSZENIA
ZETOR 25 OGRANICZNIK PODNOSZENIA
WITAM MAM NA IMIĘ GRZEGORZ I W WOLNEJ CHWILI REMONTUJE ZETORKA. PO ZDJĘCIU POKRYWY OD HYDRAULIKI DOPATRZYŁEM SIE ŻE NIE MA TEGO PRĘTU OGRANICZAJĄCEGO WYSOKOŚĆ PODNOSZENIA WRAZ ZE SPRĘŻYNĄ A W SRODKU ZNALAZŁEM JEDYNIE POZOSTAŁOŚCI CZYLI KIEDYŚ BYŁ .MOJE PYTANIE CZY JEST TEN ZDERZAK NIEZBEDNY CZY MOŻE PODNOŚNIK PRAWIDŁOWO PRACOWAĆ BEZ NIEGO? A MOŻE KTOŚ TAKI ODSTĄPIĆ TO CHĘTNIE ODKUPIE LUB PODAĆ DOKŁADNIE WYMIARY RYSUNEK LUB ZDJĘCIE MOŻE UDA MI SIĘ TAKI WYSTRUGAĆ.DZIĘKUJĘ Z GÓRY ZA POMOC POZDRAWIAM WSZYSTKICH
RE: ZETOR 25 OGRANICZNIK PODNOSZENIA
Czemu tak wrzeszczysz ?
CapsLock się zaciął czy jak ?
pręta nie musi być jak sie wie ile można podnieść , on tylko podciąga zawór przy przekroczeniu wysokości max podniesienia tłoczyska , po zdjęciu pokrywy da się to wymierzyć i dobrać
CapsLock się zaciął czy jak ?
pręta nie musi być jak sie wie ile można podnieść , on tylko podciąga zawór przy przekroczeniu wysokości max podniesienia tłoczyska , po zdjęciu pokrywy da się to wymierzyć i dobrać
Nie pisz wielkimi literami, to oznacza krzyk.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Dziękuję za informacje człowiek w panice mówi szybko i głośno:p lecz muszę się przyznać że komputer nie jest moją mocną stroną a pewne zasady słabo mi znane mam nadzieję że nikomu krzywdy nie wyrządziłem pozwolę sobie dodać że jest to mój pierwszy temat na forum w życiu. Zanim ukończę boćka pewnie jeszcze o coś będę pytał a do tego czasu nauczę się wstawiać fotki więc go zaprezentuje. Pozdrawiam