No dobra Mojego zdjęcia nie muszę wrzucać - widać mnie na jednym z galerii https://retrotraktor.pl/photogallery.php?photo=123
Innego zresztą narazie nie mam - a skoro już Rafał mnie tak znienacka "ustrzelił" aparatem to niech będzie
Trzeba powrócić jescze do pomysłu z przed dwóch lat na konkurs : Kobiety na traktory. Balbinka ma duże szanse wygrać go.
To Jacek zaraz jak tylko Balbinka opuści twój traktor to ja podstawiam swój.
A wiecie co Wpadłem na pewien pomysł z tym konkursem. Może by taki w Wilkowicach konkurs zrobić, że postawić np. Wasze traktorki i chętnym kobietkom zrobić na nich fotki i później na stronie założyć specjalny temat i tam ankietę do oddawania głosów Co o tym myślicie? Trzeba byłoby to jeszcze przemyśleć, ale taki konkurs na "Miss Retrotraktora" byłby niezłą zabawą - tylko czy będzie więcej tak odważnych dziewczyn
W nagrodę można by ufundować jakąś ksiązeczke albo jakiś fant - liczy się zabawa
no to sie zgadzamy mam juz z kim wypic w wilkowicach browarka, bo przed jakas godzinka narzekalam ze pewno o suchosci bede siedziec... pocieszyles mnie :p