Fendt na złomie w Białymstoku.

Widziałeś jakąś starą nieużywaną maszynę lub traktor? Może jest na sprzedaż?? Pisz - może uda się ją uratować
elefant

Fendt na złomie w Białymstoku.

Post autor: elefant »

Witam

Kilka dni temu widziałem stary traktor Fendt (modelu nie znam) na złomie przy ul.eTraugutta w Białymstoku. Może kogoś z Was on zainteresuje.

Obrazek

a może ktoś z Was widział ostatnio gdzieś autobus Jelcz Ogórek bo poszukuję czegoś takiego ?
Awatar użytkownika
olowaty

RE: Fendt na złomie w Białymstoku.

Post autor: olowaty »

Co do ogórka to wiem gdzie stoi przyczepa osobowa do takowego. Bynajmniej stała tam jeszcze 2 m-ce temu. Jest to u kogoś w ogrodzie jako składzik. W tygodniu podjadę sprawdzić, jeżeli cie interesuje
elefant

Post autor: elefant »

tak, jak najbardziej jestem zainteresowany :)
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

Post autor: Jacek ze Skansena »

603 501 582 Kolega Artur posiada kilka "Ogórków" i kiedyś mi mówił, że jednego może sprzedać aby wyremontować inne. Resztę proszę z nim. Jak jest w tej chwili to nie wiem. Na pewno ma.
ursuss c-360

Post autor: ursuss c-360 »

szkoda że tak daleko ;/
RobFra

Post autor: RobFra »

ursuss c-360 napisał/a:
szkoda że tak daleko ;/
Jeśli chodzi o tego Fend'a to nie żałuj - ma dziurę w bloku z lewej strony. Pięść przechodzi.

Ceny zabójcze. Jak zapytałem o te koła do dzika (te na daszku obok Fend'a po prawej). Usłyszałem 200zł. Obejrzałem. Przeraziłem się. Guma popękana, felgi pokrzywione (bicie na boki) i jedna felga ma mocno pokrzywiony rant.
patryk98

Post autor: patryk98 »

na złomie jak to ana złomie jaki towar taka cena ,na kilogramy to tylko jak przyjmują ,w mojej okolicy w zeszłym roku jakiś dziadziuś przyjechał podobnym na złom ,policzyli po cenie skupu i za opony odcięli parę złociszy a jak potem pytałem ile chcą to się 12 tysięcy zrobiło ,ciekawy ten cennik mają
ODPOWIEDZ