Niezwykłe traktorowe newsy z Internetu
Niezwykłe traktorowe newsy z Internetu
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1, ... ybko_.html
"W miejscowości Stańczyki na Suwalszczyźnie ciągnik wypadł na zakręcie z drogi i spadł ze skarpy. Traktorzysta trafił do szpitala. Według policji ciągnik jechał za szybko. (...)
Może więc: traktorzysta się zagapił, na dziurawej drodze podbiło mu przednie koła, czegoś się przestraszył... Możliwych przyczyn wypadku można wymyślić sporo, ale nadmierna prędkość brzmi śmiesznie."
"W miejscowości Stańczyki na Suwalszczyźnie ciągnik wypadł na zakręcie z drogi i spadł ze skarpy. Traktorzysta trafił do szpitala. Według policji ciągnik jechał za szybko. (...)
Może więc: traktorzysta się zagapił, na dziurawej drodze podbiło mu przednie koła, czegoś się przestraszył... Możliwych przyczyn wypadku można wymyślić sporo, ale nadmierna prędkość brzmi śmiesznie."
RE: Zabawne traktorowe newsy z Internetu
Jeżeli Policja posiadała Poloneza a traktorzysta jechał nowym Johnny Deerem to faktycznie mogło im się wydawać, że jechał za szybko 

Zetor 25A, Ursus C- 385, Dniepr 650, Ładowacz UNHZ 500, Pług PZ1, Piła spalinowa Drużba, Snopowiązałka, Suzuki Intruder VLR 1800, Honda PC800
Tylko nie Polonez (znowu każdy się go czepia)*pissed* *tdown*brutal66 napisał/a:
Jeżeli Policja posiadała Poloneza
A na poważne to rożnie to mogło być. Czasami można się zdziwić przy tej prędkości na traktorze. Nie bez przyczyny w Zetorach 25 była blokada VI biegu*tup*
KECZO, to tylko żart, sam posiadałem Poloneza Truck i badzo sobie chwaliłem ten samochód. Przewiozłem nim tony cegieł, kamieni i materiałów budowlanych. Do dziś mi żal, że go sprzedałem...
Zetor 25A, Ursus C- 385, Dniepr 650, Ładowacz UNHZ 500, Pług PZ1, Piła spalinowa Drużba, Snopowiązałka, Suzuki Intruder VLR 1800, Honda PC800
- Jacek ze Skansena
Mam Poloneza tzw Karetkę mogę wymienić na klamoty traktorowe.
HahaTomek_J napisał:
(...)
Według policji ciągnik jechał za szybko. (...)

Policjanci chyba zawsze jak nie wiedzą co było przyczyną to podają nadmierną prędkość

Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
Panowie, to nie muszą być żarty. Sam znam gościa, który własnoręcznie skonstruowanym traktorem uciekał (skutecznie) policji, a raczej jeszcze milicji. Co prawda radiowozem tym był polonez, ale traktor nie miał zwolnic, tylko skrzynia i dyfer, a silnik lestera (4-ro cylindrowy). Zaraz po tym silnik ten wstawił chyba do 4011 i był już to normalny traktor.
Tak apropo : http://www.youtube.com/watch?v=DxfpNv4X4_Y*sarcasm*
Dwieście traktorów jedzie na Sofię - to musi być widok !

Premier Bojko Borysow zarzucił protestującym dążenie do wzbogacenia się kosztem innych grup ludności.
- Nie mają co robić po zebraniu plonów, no i protestują. Tymczasem popatrzcie na ich nowe i drogie traktory. (...)
http://fakty.interia.pl/swiat/news/dwi ... sc,1729538

Premier Bojko Borysow zarzucił protestującym dążenie do wzbogacenia się kosztem innych grup ludności.
- Nie mają co robić po zebraniu plonów, no i protestują. Tymczasem popatrzcie na ich nowe i drogie traktory. (...)
http://fakty.interia.pl/swiat/news/dwi ... sc,1729538
Właśnie szkoda że nowe i drogie a nie retro- 
To dopiero byłby widok

To dopiero byłby widok

Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
Kilkanaście lat temu na zakrecie dobrej drogi asfaltowej (90 stopni) w mojej miejscowości dali rade postawić na dachu C-360.Na szczęście chłopcom nic się nie stało bo wypadli z kabiny.A traktor masakra.Widziałem jak pomoc drogowa go targała na parking policyjny.Ciągnęli wtedy pustą przyczepę bodaj po słomę.Tak że się da
RE: Niezwykłe traktorowe newsy z Internetu
Wydaje mi się że gość lekko przesadził z długością