Tabliczki znamionowe do Dzika
Tabliczki znamionowe do Dzika
Poszukuję blaszek do Dzika, wózka Lisek i przyczepy T800 - nowych robionych na wzór, znacie może jakiegoś magika. Kiedyś miałem namiar na gościa z Łodzi Frejera. On zawsze na moto-bazarze w Łodzi wystawiał sie z różnymi tabliczkami znamionowymi
RE: Tabliczki znamionowe do Dzika
Jak masz wzór to wszystko można dorobić, ale przy jednostkowych zamówieniach koszt będzie duży.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Właśnie zdaję sobie z tego sprawę. Jak miałem kontakt z tym gościem Frejerem on robił kopię z mojego wzoru i sie cieszył bo miał następny wzór do sprzedarzy. Reszta pewnie jak mówisz zaśpiewa horendalna cenę. A masz może jakiś namiar. Oczywiście mam na wzór. Mógłbym sam sobie odnowić te tabliczki lecz nie mam pojęcia jak.
Jak masz dokładny wzór to mógłbym te tabliczki Ci spróbować dorobić. Ale musiałbyś mi pożyczyć je od obmiarów.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...