witam
mam kilka pytan odnośnie rozrusznika a mianowicie ile jest zebów i jaka jest średnica zębatki bendyksa. prubuje troche odrestaurowac moj nowy nabytek troche zaniedbany a nawet bardzo pytam o szczeguly rozrusznika bo byl zalozony od poloneza i skacze po zebach na szczescie wieniec jest jeszcze dobry z gory bardzo dziekuje za informacje i przepraszam za blędy*tdown*
rozrusznik do TZ4K14
- Jacek ze Skansena
RE: rozrusznik do TZ4K14
Rozrusznik pasuje od żuka. Trzeba tylko przełożyć głowicę. Taką informację uzyskałem.
no wlasnie ja mialem tylko rozrusznik od poloneza zalozony jak bym mial glowke od tzki to bym cos kombinowal ale niemam odpowiedzi na temat ilosci zebow i srednicy bendyksa prosze o podpowiedz
ma ktos moze na zbyciu glowke od rozrusznika od tzki za uczciwa cene?*dull*widze nikt niema pojecia o bendyksie do tzki prosze tylko zeby ktos napisal jaka jest srednica i ile jest zebow w orginalnym bendyksie to moze cos sie dopasuje *saycheese*
ma ktos moze na zbyciu glowke od rozrusznika od tzki za uczciwa cene?*dull*widze nikt niema pojecia o bendyksie do tzki prosze tylko zeby ktos napisal jaka jest srednica i ile jest zebow w orginalnym bendyksie to moze cos sie dopasuje *saycheese*
bendiks ma 9 zębów, oryginalny nowy kosztuje 125 zeta