dziś założyłem pług do śniegu do mojego zetorka wszystko ładnie pięknie ale jak wcisnę sprzegło to nie podnosi, mysl mnie naszła taka by założyć zewnętrzna pompę na pasek klinowy tylko zastanawia mnie czy przy odpalaniu nie będzie za bardzo obciążać rozrusznika i czy będzie dobrze palił poza tym chciałbym założyć węże do podnosnika do przyczepy.
Gdyby to mi sie tak udało to zetorek zyskał by niezależną hydraulikę tylko czy tak by sie dało i czy by to nie kolidowało ??
zetor 25 pompa zewnętrzna
RE: zetor 25 pompa zewnętrzna
Ale czekaj, czekaj, niezależną pneumatykę? Chyba chodzi Ci o hydraulikę?
Można założyć na pasek, ale na pewno jakiś dodatkowy opór to będzie - czy problematyczny to się okaże jak sprawdzisz. Wszystko zależy od pompy, stanu rozrusznika itd.
Można założyć na pasek, ale na pewno jakiś dodatkowy opór to będzie - czy problematyczny to się okaże jak sprawdzisz. Wszystko zależy od pompy, stanu rozrusznika itd.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
RE: zetor 25 pompa zewnętrzna
o sorki dokładnie chodzi mi o hydraulikę opór napewno będzie chodzi mi czy ktos cos takiego montował i jaka wydajnośc pompy żeby w miarę chodziło i nie obciążało zbytniogłównie chodzi mi od czego można by założyć pompę i jaka wydajność