dekielek ursus

Porady i wskazówki remontowe, adresy sklepów, itp.
makumba

dekielek ursus

Post autor: makumba »

koledzy mam pytanko jak zamontowac dekielek ursus w kierownice chciałbym wiedziec jak to było w oryginale

przy okazji dziekuje Chrapkowi za czesci polecam go
Awatar użytkownika
chrapek3011

RE: dekielek ursus

Post autor: chrapek3011 »

Już dostałeś?Dekielek się wciska i koniec roboty.
Moja rada,żeby go kiedyś wyciągnąć np.do zdemontowania kierownicy warto od spodu kierownicy wywiercić dwa otworki.Włożysz w nie wtedy dwa bolaszki i wypchniesz do góry.Od wyciągania w brutalny sposób dużo korków i kierownic zostało zniszczonych bezpowrotnie i dlatego teraz ciężko dostać między innymi ten bardzo pożądany element jakim jest korek.
makumba

Post autor: makumba »

tak dostałem dzieki wszystko ok jak go kłade w kierownice to jest mocno luzny moze to wina kierownicy troche uszkodzona jest w tym miejscu
Awatar użytkownika
chrapek3011

Post autor: chrapek3011 »

I masz problem rozwiązany,dużo kierownic oglądałem i ten środek mają obszarpany.Moja rada,poszukaj idealnej kierownicy z Żuka.Jak dasz na szrocie ze 20zł to góra.Najlepiej miej korek w kieszeni,żeby na miejscu przypasować,żeby sytuacja się nie powtórzyła.Fajnie,że wszystko w porządku.Miałem raz sytuację,że paczka z lampami,która do mnie dotarła była w 80% zniszczona.To nie wina sprzedającego tylko poczty.Trzeba taką przesyłkę dobrze zabezpieczyć przed ewentualnym potłuczeniem.
Roman1313

Post autor: Roman1313 »

ODPOWIEDZ