Tłoki do cylindrów po szlifie Ursus C45
Tłoki do cylindrów po szlifie Ursus C45
Witam wszystkich,
Szukam informacji co do jakości tłoków z poszczególnych źródeł jeśli ktoś wymieniał. Jak na razie słyszałem, że z Iłowa są słabej jakości i puchną. Znalazłem kilka źródeł w Niemczech i Holandii no mamy J. Hornika. Ciekaw jestem Waszych opinii. Może ktoś coś zarekomendować?
Szukam informacji co do jakości tłoków z poszczególnych źródeł jeśli ktoś wymieniał. Jak na razie słyszałem, że z Iłowa są słabej jakości i puchną. Znalazłem kilka źródeł w Niemczech i Holandii no mamy J. Hornika. Ciekaw jestem Waszych opinii. Może ktoś coś zarekomendować?
RE: Tłoki do cylindrów po szlifie Ursus C45
Jackowy OK , ze słyszenia
pamiętam , że zrobiłem sumarycznie kilka tyś km żeby jednak oryginał znaleźć i przywieźć - do Bombajka znanego z Wilkowic , tak zrobiłbym na miejscu właściciela
pamiętam , że zrobiłem sumarycznie kilka tyś km żeby jednak oryginał znaleźć i przywieźć - do Bombajka znanego z Wilkowic , tak zrobiłbym na miejscu właściciela
A masz Andrzeju gdzieś namiary gdzie można by znaleźć? Bo pojeździć można, ale na razie nikt się nie odzywa.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
- Jacek ze Skansena
Bielsko Biała bez problemu.
Ale oryginały też?Jacek ze Skansena napisał/a:
Bielsko Biała bez problemu.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
mój sposób jest dość prostyUrsus napisał/a:
A masz Andrzeju gdzieś namiary gdzie można by znaleźć? Bo pojeździć można, ale na razie nikt się nie odzywa.
urlop+paliwo i w teren
samo nie przylezie do bagażnika

moja małżonka do dziś ma alergię na zdanie : "jadę po części "

No tak, ale namiary jakieś lub tropy mieć trzeba - od stodoły do stodoły łazić to sensu większego nie ma - przynajmniej mi się to nigdy za bardzo nie sprawdzało.
no właśnie to tropienie dodaje uroku całej imprezie
i ludzi się poznaje i historii wysłucha
póki jest mróz można się zapuścic w miejsca które będa dostępne dopiero po osuszeniu dróg czyli pewnie za miesiąc - po roztopach
i ludzi się poznaje i historii wysłucha
póki jest mróz można się zapuścic w miejsca które będa dostępne dopiero po osuszeniu dróg czyli pewnie za miesiąc - po roztopach
- chrapek3011
Szukajcie a znajdziecie.Swoją drogą Andrzej to już ,,stary wyga,,w tych wykopaliskach.Pozdrawiam.
do niektórych miejsc można i po błocie ino gumowce niedziurawe trza mieć,nieprawdarz Sławku*yes*
- chrapek3011
Prawda,prawda.Jak bym miał to powtórzyć nie zawaham się ponownie.