Szukam inforrmacji

Jeśli kogoś lub czegoś poszukujesz...
abu8

Szukam inforrmacji

Post autor: abu8 »

Witam, poszukuje informacji na temat tego sprzętu na zdjęciach. Dowiedziałem się ostatnio, że tył od tego jest od Lanz Bulldoga. Chciałem się dowiedzieć czy to prawda i ile ten sprzęt może być wart
Link do zdjęć

http://www.fotosik.pl/u/abu8/album/1140839

Jeśli będzie trzeba mogę dać więcej zdjęć
Awatar użytkownika
konrad43

RE: Szukam inforrmacji

Post autor: konrad43 »

Od poczatku przepraszam że sie wypowiem ale twoje pytanie mija się z tematyką strony. Ale teraz z innej beczki jestem zarejestrowany na tym forum od dawna i przeważnie czytam je codziennie (pomimo małej ilości postów) ale dajmy ze na 365 dni w roku jestem tu 300 zawsze. Ale wróćmy do tematu ile może to być warte dla jednego bezcenne dla drugiego 60 gr za kilogram dla trzeciego np 1000 zl żeby przywieźć drzewo z lasu na opał. Przepraszam po raz kolejny ale nie mogłem się powstrzymać, dla mnie można było zaczać delikatnie od pytania "co o nim sadzicie" itp. A w glowie już miliony bo to retro po cześci chociaż
Awatar użytkownika
Ursus c-325

Post autor: Ursus c-325 »

Pięknie to ująłeś przedmówco :p Powiedz takiemu, że to Lanz, popatrzy po Allegro, a potem powie "rarytas, za 10000 oddam, prawie darmo, bo to zabytek".
Nie trafiłeś na odpowiednią stronę ~abu8. Tutaj możesz co najwyżej ogłosić co masz do sprzedania i czekać czy ktoś w ogóle zainteresowany.
Awatar użytkownika
Bolszewik

Post autor: Bolszewik »

abu8 napisał/a:
Witam, poszukuje informacji na temat tego sprzętu na zdjęciach. Dowiedziałem się ostatnio, że tył od tego jest od Lanz Bulldoga. Chciałem się dowiedzieć czy to prawda i ile ten sprzęt może być wart
Link do zdjęć
http://www.fotosik.pl/u/abu8/album/1140839

Jeśli będzie trzeba mogę dać więcej zdjęć

Jeśli ktoś wie i ma chęć pomocy innym (od tego jest ta strona) to proszę o odpowiedź na pierwsze zdanie.

Jeśli ktoś ma chęć wyceniać niech się nie wypowiada bo od tego ta strona nie jest, a przynajmniej nie powinna być.
Staram się pisać poprawnie i zrozumiale po polsku.
T-25
bolszewik@retrotraktor.pl
Awatar użytkownika
marek

Post autor: marek »

To forum to co prawda forum tematyczne ale każdy ma prawo zadawać pytania.Pierwsza część pytania jest na temat a pytania z drugiej części są bardzo często stawiane na tym forum jako pomoc wzajemna.Rozumiem że tylko dla wybrańców?WOLNO zadawać pytania, ale NIE MA OBOWIĄZKU odpowiadać na nie.Szczególnie w formie mało dyplomatycznej.
Awatar użytkownika
drandrzej

Post autor: drandrzej »

Ad Meritum

Im więcej porządnych zdjęć się pojawi tym lepiej będzie wiadomo
moim zdaniem to tył Ursusa , a ponieważ znajdzie się u mnie przypadkiem reszta - gdyby kosztował rozsądnie jestem zainteresowany po otrzymaniu większej ilości zdjęć i ogólnych z różnych stron i szczegółowych oraz podaniu choćby przybliżonej lokalizacji (bo czasem koszt transportu po prostu kładzie sprawę)
ODPOWIEDZ