zetor 25 kilka drobiazgów
zetor 25 kilka drobiazgów
Witam potrzebuje cztery długie szpilki kół tylnych bez nakrętek sitko odstojnika paliwa oraz pozwolę sobie wspomnieć bo pisałem już w innym temacie oryginalny zaczep . Siedzenie kanapowe bo posiadam to na trapezie chętnie się zamienię. Jeśli coś sobie przypomnę to dopiszę. Pozdrawiam Grzegorz
RE: zetor 25 kilka drobiazgów
Cześć Grzegorz, jakby udało się Tobie kupić siedzenie kanapowe to z chęcią kupiłbym Twoje- tak na przyszłość.
Zetor 25A, Ursus C- 385, Dniepr 650, Ładowacz UNHZ 500, Pług PZ1, Piła spalinowa Drużba, Snopowiązałka, Suzuki Intruder VLR 1800, Honda PC800
Ja bym może i był chętny na zamiankę. Ale przy moim kanapowym trzeba "ciut" pobawić się jeszcze.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Witam kolegów jestem dość dużym chłopcem:) a to wydaje mi się nieco małe więc poproszę cię Paweł o zdjęcie tego siedzenia wysłałem ci fotkę mojego z prozbą o wstawienie jak będziesz chciał więcej napisz. Tomku jak nie zamienię to pohandlujemy . Pozdrawiam
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Witam szpilki kół tylnych, sitko wciąż aktualne.Posiadam 3 różne przednie koła tj. felgi,chciałbym założyć dwie jednakowe, jeśli ktoś ma podobny problem chętnie się wymienię,poproszę wstawienie fotek
Pozdrawiam Grzegorz.
Pozdrawiam Grzegorz.
Wrzuć fotki albo podeślij mi na email fotki swoich kół. Jak tylko mróz odpuści, będę robił porządki, może dopasuję Ci coś do kompletu. Bo felg przednich mam kilka.
A to siedzenie jeszcze aktualne na zamianę?Bo chętnie bym się zamienił z tobą:p
Wysłałem fotki myślę że dobrze i dotrą, dziękuje Paweł
Przemku siedzenie nieaktualne,
Przemku siedzenie nieaktualne,
Tak, fotki już dotarły. Wrzucam poniżej. 2 wersje są oryginalne, 1 wersja to moim zdaniem taki zamiennik polskiej produkcji do Zetora, a jedna to chyba przerobiona z kosiarki...

Zdaje się jednak, że z tych 2 typów oryginalnych, 1 szt raczej na pewno znajdę na zamianę lub odsprzedanie - zależy czy mam luzem czy z kompletu

Zdaje się jednak, że z tych 2 typów oryginalnych, 1 szt raczej na pewno znajdę na zamianę lub odsprzedanie - zależy czy mam luzem czy z kompletu
Witam,dwa pierwsze zdjęcia to różne felgi i najlepiej by mi co którejś z nich coś dopasować,jeśli nie znajdę to takie założę ,trzecie i czwarte zdjęcie to ta sama felga tylko fotka z obu stron ponieważ od wewnątrz MacGyver wspawał wstawkę pewnie coś przerabiał tak jak piszesz, to tyle z objaśnień.Potrzebuje barumy do boćka na tył takie do jazdy bez potrzeby ingerencji gumiarzy to by było na tyle,czekam na propozycje.
Pozdrawiam Grzegorz.
Pozdrawiam Grzegorz.
-
Witam,taka z pierwszej foty,50pln plus przesyłka,zapraszam
Też mam właśnie takie różne felgi i na początku nie zauważałem różnicy - ale potem da się wyłapać.
Witam wiem Darku że masz taką z pierwszej fotki nawet w tym samym kolorze:D,miała być taka sama jak na drugim zdjęciu ale się pomyliłem więc tak jak pisałem jeśli nie zamienię będą rożne założone.bialycortina napisał/a:
Witam,taka z pierwszej foty,50pln plus przesyłka,zapraszam
Paweł jeśli masz coś nie do kompletu a masz zamiar coś skompletować zapraszam.
Pozdrawiam Grzegorz.
A to bardziej Ci zależy na tym drugim wzorze? Czemu? Obydwa z pierwszych fotek są dobre.
Być może będę miał - ale co i jak okaże się jak będzie pogoda na plusie
Być może będę miał - ale co i jak okaże się jak będzie pogoda na plusie

Cześć Paweł zależy mi na wzorze z pierwszego lub drugiego zdjęcia trzecie zdjęcie dodałem bo może kogoś zainteresuje.
Felgę z pierwszego zdjęcia kupiłem od kolegi bialycortina miał dwa koła wydawały mi się takie same jak to jedno moje i odkupiłem jedną,a tu psikus troszkę inna od mojej.Paweł jeżeli jak pisałem masz chęć na zamianę to czekam jak słońce będzie sprzyjające;)
Pozdrawiam Grzegorz.
Felgę z pierwszego zdjęcia kupiłem od kolegi bialycortina miał dwa koła wydawały mi się takie same jak to jedno moje i odkupiłem jedną,a tu psikus troszkę inna od mojej.Paweł jeżeli jak pisałem masz chęć na zamianę to czekam jak słońce będzie sprzyjające;)
Pozdrawiam Grzegorz.
No jak tylko śnieg u mnie stopnieje i będzie na plusie to się zabieram za segregację mojego magazynu - to będę wiedział co i jak. Muszę wreszcie zrobić selekcję, bo niektóre części mam zdublowane a ich nie wykorzystam.
Witam po długiej przerwie,odświeżę trochę temat. Wciąż potrzebuję 4 długie szpilki kół tylnych oryginał 2 śruby do piasty drobny gwint i w dobrym stanie opony barumy 9-36 do jazdy ,prawą tylną lampę lata 50te,zegary z białą tarczą PAL temperatura ładowanie , stacyjkę,włącznik rozruchu oraz wciąż aktualna sprawa przedniej felgi. Na chwilę obecną to by było na tyle.
Pozdrawiam Grzegorz.
Pozdrawiam Grzegorz.
Hebelek do odpalania to możesz kupić współczesny póki co - ale nie najtańszy, bo są kiepskie.
Felgę jakąś pojedyńczą bym miał, ale raczej na sprzedaż niż na zamianę - bo raczej poza kompletem nic nie mam.
To siedzenie dalej masz?
Felgę jakąś pojedyńczą bym miał, ale raczej na sprzedaż niż na zamianę - bo raczej poza kompletem nic nie mam.
To siedzenie dalej masz?
Witam Pawełku siedzenie już dogadane dawno z Tomkiem chyba że się rozmyśli, tą felgę to podrzuć cenę i fotkę, może być PW, wybieram się do Tomka po mój pług leży tam od roku to może byśmy pohandlowali.
Pozdrawiam Grzegorz.
Pozdrawiam Grzegorz.