Silnik ale od czego ??

Widziałeś jakąś starą nieużywaną maszynę lub traktor? Może jest na sprzedaż?? Pisz - może uda się ją uratować
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

RE: Silnik ale od czego ??

Post autor: Ursus »

abrams napisał/a:
przekopalismy troche gratów nie znalazłem zamachu.. niestety
jade na złom zapytać ile dostane
Co za gospodarcze podejście... eh...
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
RobFra

Post autor: RobFra »

No nie ma się co abrams-owi dziwić.
Nie wie ile to jest warte. Ja bym zrobił tak samo. Zapytał na złomie ile za kg i tutaj zaproponował cenę powiększoną o tzw. "flaszkę".
No i odpada kłopot z dowozem na złom i gadką "złomiarza", że tu prawie nie ma stali bo tak skorodowane i obniżka ceny. I co zabierałbyś to co już na wadze stoi? Stara gadka złomiarzy.
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Post autor: Ursus »

No zobaczymy ile wyjdzie na złomie. Ja stawiam ok. 100 zł.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
abrams

Post autor: abrams »

Ursus zapytaj mnie o coś co się znam to ci odpowiem tyle i tyle.... tutaj ciągle slysze aby to na złom dać więc ........

Jeśli coś to dla was warte to mowie powiedzcie ile.. bo ja NIE MAM BLADEGO POJECIA , Gdyby to była tematyka mojej pasji... wiedziałbym :)

Napisałem tutaj posta z 2 powodów po 1 rozumiem co to pasja.... a silnik nie wydawałmi się naprodukcje z lat90 tych, po drugie ciekawość co to może być....
RobFra

Post autor: RobFra »

abrams napisał/a:
Ursus zapytaj mnie o coś co się znam to ci odpowiem tyle i tyle....
Gdyby iść tym tropem to Ursus powinien się znać. Ale pewnie założył trochę inną batnę, więc jak Twoja batna abrams jest blisko to się dogadacie i tyle.
Awatar użytkownika
drandrzej

Post autor: drandrzej »

Abrams , przestaję Cię rozumieć , przyznam

napisałem już ze 2 x żebyś rzucił jakąś cenę - a Ty ciągle o złomie wypisujesz

zatem proponuję 150 zł , skoro Twojej propozycji nie ma

i nie trafi na złom , ale w kolejkę do odrestaurowania- po Sendlig-u z 1936/8 i naszym S-60
ODPOWIEDZ