Wilkowice 2012
RE: Wilkowice 2012
Ja zamawiam koszulkę i jadę do was
nie wygonicie mnie?

Za koszulkę najpierw musisz zrobić przelew. Dane Ci wysłałem.pawelxy1 napisał/a:
Ja zamawiam koszulkę i jadę do wasnie wygonicie mnie?
A czy wygonimy... to zależy od tego jak się będziesz zachowywał

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Mam okazję kupić od sąsiada ciągnik zetor K25 przysłowiowy bocianek 
On jeździ nim pryskać ale czasem i od 2 lat nie używany stoi w garażu.
Jeżeli uda mi się go kupić a przyznam że powinien mi sprzedać to za rok przyjadę bociankiem na zlot Wilkowic 2013
Wiem przelew zrobię w poniedziałek za 2 tygodnie jak będę w domu bo wyjeżdżam
Pozdrawiam

On jeździ nim pryskać ale czasem i od 2 lat nie używany stoi w garażu.
Jeżeli uda mi się go kupić a przyznam że powinien mi sprzedać to za rok przyjadę bociankiem na zlot Wilkowic 2013

Wiem przelew zrobię w poniedziałek za 2 tygodnie jak będę w domu bo wyjeżdżam

Pozdrawiam
To na przyszłość nie wysyłaj zamówień, jeśli przez 2 tygodnie nie będziesz w stanie zrobić przelewu. To tylko dezorganizuje prace.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Jak kupisz bociana i niebedziesz mial lamp przednich to ci sprezetuje za free. mam orhinalne.
Jeśli chciałbyś je odsprzedać to zapraszam na PW.bossmann napisał/a:
Jak kupisz bociana i niebedziesz mial lamp przednich to ci sprezetuje za free. mam orhinalne.
Dezametkę zabieram na 100%. Jak będzie stoisko mogę zabrać pilarkę Dolpima z 1988r i kilka godzin posiedzieć

Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
No to powoli nam się fajnie temat klaruje.
Ja dopiero teraz uświadomiłem sobie, że zostało tylko 1,5 miesiąca!!! Już w niedzielę mamy lipiec!
Oj strasznie wiele pracy mnie czeka... Dziś już ręce "zacierałem" papierem ściernym w walce ze zbiornikiem paliwa do Zetorka. Jak się nie uda to pojedzie Bociek i tyle.
W sumie to aż za szybko by było
Bociek w 4 lata, a ten Zetorek w 4 miesiące?
Ja dopiero teraz uświadomiłem sobie, że zostało tylko 1,5 miesiąca!!! Już w niedzielę mamy lipiec!
Oj strasznie wiele pracy mnie czeka... Dziś już ręce "zacierałem" papierem ściernym w walce ze zbiornikiem paliwa do Zetorka. Jak się nie uda to pojedzie Bociek i tyle.
W sumie to aż za szybko by było

Paweł narzuciłeś tempo jak podczas zobowiązania partyjnego. Na 22 lipca wyrobisz się ?
Sebright zabierz ze sobą tą piłę, ja biorę kosiarkę Brilla, a może jak uda mi się wyczyścić podobna maszynkę polskiej produkcji z lat 60 tych.

Sebright zabierz ze sobą tą piłę, ja biorę kosiarkę Brilla, a może jak uda mi się wyczyścić podobna maszynkę polskiej produkcji z lat 60 tych.
No i mamy już garść informacji na temat festiwalu.
Trzeba się zabrać za wypełnienie zgłoszeń
Trzeba się zabrać za wypełnienie zgłoszeń

Regulamin też warto przeczytać, nawet ja to zrobiłem xD
Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
Tak, trzeba
No i jak modelarze? Jakoś się dogadaliście? Macie już jakieś konkrety?
Kto się podejmuje koordynacji sekcji modelarskiej i stoiska?
Dodam jeszcze, że podczas tegorocznego Festiwalu zostanie wręczony Puchar Retrotraktora
Zwycięska maszyna lub traktor zostanie wytypowana w sobotni wieczór przez komisję w składzie:
- Paweł Rychter
- Rafał Mazur
- Franciszek Rychter

No i jak modelarze? Jakoś się dogadaliście? Macie już jakieś konkrety?
Kto się podejmuje koordynacji sekcji modelarskiej i stoiska?
Dodam jeszcze, że podczas tegorocznego Festiwalu zostanie wręczony Puchar Retrotraktora

- Paweł Rychter
- Rafał Mazur
- Franciszek Rychter
Naprawiłem agregat (pamiętacie kawę?) brać go czy nie?:?
Piotr, jasne, że weź go!
Zabiorę grzałkę na 220V , bedzie szybciej niż na kuchence gazowej.

Piotr , nie wiem co masz za automat , ale w razie czego służę lutlampą , cokolwiek to będzie to dam radę podgrzać :p
a i kiełbaski na tym da się upiec *comfort*
a i kiełbaski na tym da się upiec *comfort*
Witam
Jeśli dotrę ze sprzętem mam zamiar zamontować się w Waszym zacnym gronie z RS 09 to służę pomocą przy załadunku i rozładunku. Tur dźwiga spokojnie 500 kg. Nie wiem tylko czy opłaca się ciągnąć za sobą camping czy szukać noclegu gdzie indziej. Jak podpowiadacie ? Z drugiej strony LT ma tylko 75 KM a drogi ponad 330 km w jedną stronę. Co robić Panowie
Jeśli dotrę ze sprzętem mam zamiar zamontować się w Waszym zacnym gronie z RS 09 to służę pomocą przy załadunku i rozładunku. Tur dźwiga spokojnie 500 kg. Nie wiem tylko czy opłaca się ciągnąć za sobą camping czy szukać noclegu gdzie indziej. Jak podpowiadacie ? Z drugiej strony LT ma tylko 75 KM a drogi ponad 330 km w jedną stronę. Co robić Panowie
Krakerss, zdecydowanie bierz camping,namiot czy cokolwiek do spania na miejscu. Całe życie zlotowe toczy się na polu namiotowym, tuż obok placu wystawowego.
Taki ładowacz to będzie nieodzowna pomoc, zwłaszcza przy wrzucaniu na pakę silników stacjonarnych i maszyn.
Taki ładowacz to będzie nieodzowna pomoc, zwłaszcza przy wrzucaniu na pakę silników stacjonarnych i maszyn.
Daj mi na PW swój numer Klusek - zadzwonię i obgadamy szczegóły.klusek-rolnik napisał/a:
@wicher, no to póki co jest nas 2 do pilnowania stoiska.
Krakerss - jak już być w Wilkowicach to na placu, liczy się atmosfera spania przy zabytkach i poranny wystrzał armatni. Chcesz luksusu - zabieraj kamping, mniej luksusu - śpisz w namiocie, aucie lub pace. Sporo ludzi przybywa do Wilkowic już piątek a nawet wcześniej.
Po rozmowie z Jackiem, wszystko wskazuje na to, że będziemy w piątek rano.