Panowie mam okazję kupić taki to sprzęt jak na zdjeciach. Pytanie do was ile on jest wart. dawajcie ceny a ja na koniec powiem ile gość za ciągnik chce.. Dodam że chodzi jak zegarek, pali od strzała, nie ma wycieków, wszystko działa, kilka częśći jest nie oryginalne np alternator (prądnica jest w garażu), lampy od c330, kierunkowskazy na błotnikach z tego co zuwazyłem, znawcy zobacza wiecej zamienników. a do niego jest oryginalny kultywator i był pług ale pojechał na złom.
Witam. Te traktory zawsze mnie intrygowały. Pewnie są tak dobre jak legendarna 911. A po za tym niemiecką technikę każdy zna, chociaz ostatnio to różnie ta technika wypada. Ale ten sprzęt jest z dobrych czasów jeszcze. Te 5 patyków będzie OK. Pozdrawiam.
W niemczech 50 700 euro trafisz. marka znana ale to niema nic do zeczy bo po zbombardowaniu fabryk i wytwurni porsze musialo czy nie wzielo przedsiewziecie odbudowy kraju zwaszcza ze aljanci lanza zabrali. wiec nazwa porsze jest.
Chce 20 000 zl rownie dobrze moze chciec 20 000 euro .Ale juz wiemy z cos na zlom poszlo z czesci wiec pojdzie znow az dojdzie do ciagnika wtedy cena bedzie zlomowa lub konkurevykna.
Jak rozmawiałem z gościem to na początku mówił że pług poszedł na złom, to na złom tamto. A jak doszło do pytania ile za ciągnik to że on pienidze ma i że 20tyś musisz dać. Będe musiał poczekać może zmięknie zanim odda na złom.