Witam,
hmm jak sądzicie czy poniższy kompresor dał by rade pompować koła w T25 , bez problemu?:D
http://allegro.pl/kompresor-bezolejowy ... 23563.html
Kompresor bezolejowy Do T25
RE: Kompresor bezolejowy Do T25
Pytanie trochę nie do tego działu, więc przenoszę.
Spokojnie da radę, ja pompowałem samochodowym takim chińczykiem koła w Zetorze i szło. Tyle, że wolno.
A Ty często pompujesz?
Bo to trochę duży wydatek moim zdaniem.
Spokojnie da radę, ja pompowałem samochodowym takim chińczykiem koła w Zetorze i szło. Tyle, że wolno.
A Ty często pompujesz?
Bo to trochę duży wydatek moim zdaniem.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
-
Witam,
Przepraszam że, hmm umieściłem ten post w nie właściwym dziale i od razu dziękuje za przeniesienie go do odpowiedniego działu.
Co do pompowania poza tym T25 mam jeszcze 2 auta osobowe wiec trochę pompuje. Mi bardziej zależy na jakości niż na cenie a że mam zaufanie do produktów francuskich wiec myślę nad zakupem wskazanego modelu. Poza tym chciał bym używać nie tylko do "pompowania"
Przepraszam że, hmm umieściłem ten post w nie właściwym dziale i od razu dziękuje za przeniesienie go do odpowiedniego działu.
Co do pompowania poza tym T25 mam jeszcze 2 auta osobowe wiec trochę pompuje. Mi bardziej zależy na jakości niż na cenie a że mam zaufanie do produktów francuskich wiec myślę nad zakupem wskazanego modelu. Poza tym chciał bym używać nie tylko do "pompowania"

To jak już masz takie rozbudowane wymagania to ja bym proponował jakiś kompresor olejowy, ze zbiornikiem.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Ten kompresorek z aukcji nadaje się TYLKO do pompowania kół samochodowych. Jak nie zależy na cenie, to tylko coś z kompresorów METABO.
PS. NUAIR nie jest francuskie - firma zarejestrowana w holandii, produkty chinskie (nie mówie że złe, bo tez mam kompresor z tej firmy (50l) i daje radę)
PS. NUAIR nie jest francuskie - firma zarejestrowana w holandii, produkty chinskie (nie mówie że złe, bo tez mam kompresor z tej firmy (50l) i daje radę)
Witam. Kompresor bezolejowy ma grafitowy tłok pracujący na sucho i jak się nagrzeje to lubi się często wyłączać i trzeba czekać aż ostygnie. Proponuję mały kompresorek Polski Gudepol, ojejowy z żeliwną głowicą, niewiele droższy, ale wytrzymujący dłuższą pracę. Pozdrawiam.
-
Wracamy do europy - ten francuski, ten polski *sarcasm*