Majorek Sławka.
-
RE: Majorek Sławka.
Jesteś z pajęczańskich Sulmierzyc może i jeszcze do tego Dzika masz ?
Z Pajęczańskich Sulmierzyc i Dzika 2 Mam jak najbardziej 

-
Chętnie bym obejrzał i porozmawiał o tym sprzęcie .
mój gg 45154323
mój gg 45154323
- chrapek3011
Kilometry załatwiają sprawę.400zł za kabinę i kolejne transport...Nikt za 200zł tam i na powrót nie objedzie.Sprawa cały czas do przemyślenia.
Sławek nie ma problemu jak coś to dzwoń do gościa i dogadaj temat jak Ci podchodzi, a ją kupię i przechowam, a może trafi się jakiś transport. Ja sam u naszego Prezesa Pawła
miałem maskę chyba z rok do odbioru.
Mariuszczs GG nie mam ale odezwę się, a skąd ty jesteś też z okolic Sulmierzyc ?

Mariuszczs GG nie mam ale odezwę się, a skąd ty jesteś też z okolic Sulmierzyc ?
- chrapek3011
Franky69 napisał/a:
Sławek nie ma problemu jak coś to dzwoń do gościa i dogadaj temat jak Ci podchodzi, a ją kupię i przechowam, a może trafi się jakiś transport. Ja sam u naszego Prezesa Pawłamiałem maskę chyba z rok do odbioru.
Dziękuje kolego.Jak nic nie wymyślę z transportem to do kolegi się zwrócę.Dziękuję jeszcze raz.Kabinka ugadana.Teraz transport i po temacie.Niestety nic z tego.Umówiłem się z człowiekiem na 100%,dziś miałem wpłacić zadatek,transport na piątek załatwiony...I dostaję eSMSa że kabina sprzedana...człowiek niepoważny,nie odbiera telefonów...nic nie straciłem,ale fakt jest faktem...wielki przedsiębiorca,drobny handlarzyk...k...a mać.
Spoko może się coś jeszcze trafi, też znam takie przypadki dogadałem z jednym gościem temat a ten na OLXa po tym za godzinę wystawił. Są ludzie i ludziska. Szkoda że tak jest ale co poradzić.
- chrapek3011
Trzeba być człowiekiem poważnym.U mnie jak ktoś coś ma zamówione to jest rzecz święta.I nie ma,że ktoś da więcej.Słowo jest droższe od pieniędzy i trzeba się nawzajem szanować.
Jak mówią ,,lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu". Trochę wystawiam na allegro i ilu to ja już miałem umówionych odbiorców. Nie odezwali się więcej, więc nie miejcie pretensji do sprzedawcy.Wasze zamiary były szczere ale przychodzi klient , płaci od ręki to kto będzie ryzykował.
- chrapek3011
Bo tak samo jak niektórzy sprzedawcy i odbiorcy są niepoważni.
Jakie poniósłby ryzyko skoro miałem zaliczkować,jeszcze mi sam dane do przelewu w kilka minut wysłał...potrzebowski był i do piątku nie mógł wytrzymać.
Jakie poniósłby ryzyko skoro miałem zaliczkować,jeszcze mi sam dane do przelewu w kilka minut wysłał...potrzebowski był i do piątku nie mógł wytrzymać.
Chrapek a Ty po której stronie jesteś ?
To Twoje podwórko ? Jak tak, to dużo maszyn masz

To Twoje podwórko ? Jak tak, to dużo maszyn masz

- chrapek3011
Wycieczka do Terespola Pomorskiego,do firmy Agro-Mazurek.
Stoimy przy Majorku,dokładnie Zetorze 330 przywiezionym z Francji.Na Francję były oznaczenia 220/330/440.Rocznik 1966/67 (wszystkie detale na to wskazują),stan techniczny dobry z minusem.
Naprawdę nie wiesz jak ja wyglądam?
Stoimy przy Majorku,dokładnie Zetorze 330 przywiezionym z Francji.Na Francję były oznaczenia 220/330/440.Rocznik 1966/67 (wszystkie detale na to wskazują),stan techniczny dobry z minusem.
Naprawdę nie wiesz jak ja wyglądam?
- dominik5211
Co będzie z tym majorem,do rozbiórki czy w całości na sprzedaż?
- chrapek3011
Niestety wszystko co możliwe już zamówione.To jest tak jak gdyby tego ciągnika już nie było.
Chciałem się upewnić, bo na innych zdjęciach równe było kilka podobnych osób i nigdy pewności nie miałem
- dominik5211
Szkoda, bo obciążniki przednie bym chętnie kupił.
- chrapek3011
Obciążniki były pierwszą rzeczą,którą zamówiłem.
Tak z ciekawości, kierownica jest aluminiowa, bo nie widać dobrze ?