Pto star 66 do lublina 51

Ciągniki wykonane własnoręcznie, ale na głównych podzespołach mających ponad 25 lat. Forum na okres próbny - proszę zapoznać się z Regulaminem.
Awatar użytkownika
kipketer1

Pto star 66 do lublina 51

Post autor: kipketer1 »

Witam mam takie pytanie czy przystawka skrzynie od stara

http://allegro.pl/przystawka-odbioru-mo ... 60163.html

będzie pasować do skrzyni lublin 51 może ktoś z was już przerabiał ten temat. Oglądałem 2 zdjęcia i bawiłem się w znajdź różnice i wydaja się takie same pod względem budowy tylko nie wiem jak z wymiarami, czy pasuje jedno do drugiego.

Widze ze nikt nie może pomóc to może ktos ma taka przystawkę starowska i mógłby mi zmierzyć flansze do skręcania jednego z drugim. pozdrawiam
Awatar użytkownika
albert

RE: Pto star 66 do lublina 51

Post autor: albert »

Witam,

Niestety nie wiem czy przystawka będzie pasowała do skrzyni lublina ale może zdjęcia pomogą.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam,
Awatar użytkownika
kipketer1

Wielkie dzieki kolego Albercie dużo mi pomogłeś a można wiedzieć skąd jesteś? Moze z niedaleka to będzie możliwość przypasowania.
Awatar użytkownika
albert

Niestety pewnie nie pomogę bo jestem z okolic Kolbuszowej na podkarpaciu więc raczej nie Twoje okolice. Mogę zrobić dokładniejsze zdjęcia ale na wiele to chyba się nie przyda, pytaj i szukaj na złomach czasem można trafić na takie znalezisko *yes*
endriu33

Post autor: endriu33 »

Witam
Mam prośbę czy już wiecie czy pasuje ta przystawka czy nie do skrzyni gaz 51 bo jestem też tym tematem zainteresowany proszę odpiszcie.Albert mogłbys zmierzyc jeszcze ile wystaje mału i duz tryb ponad przystawke
Awatar użytkownika
albert

Witam,
Odpowiadając na wcześniejsze pytane niestety nie wiem czy pasuje bo nie mam takiej możliwości żeby sprawdzić to.
Jutro dokładniej zmierzę i wstawię fotki.
Awatar użytkownika
kipketer1

W linku jest temat sprzedaży takiej przystawki i zdjęcia można porównać jeżeli chodzi o tryby wydaje się podobne ułożenie z tym ze nie wiadomo czy się zazębia po skręceniu i nie wiadomo czy rozstaw śrub podpasi Najlepiej jak by to sprawdzić składając i w ten czas 100% pewności.

http://samy.adresforum.pl/przystawka-od ... -t408.html
Awatar użytkownika
albert

Obiecane zdjęcia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
endriu33

Post autor: endriu33 »

Albert wielkie dzieki za fotki ,dzieki za pomoc.albert jednak przystawka star 66 nie bedzie pasowała do skrzybi lublin gaz 51 .
Niewiem jak wstawic tu zdjecie to wstawilbym i pokazal bym tryby w mojej skrzynikipketer1 i masz juz jakies doswiadczenie z ta przystawka bo mi wydaje sie ze nie bedzie pasowała chodzi o tryby do skrzyni gaz lublin51Albert mozesz podac meilla chodzi mi wciaz o ta przystawkemoze jednak bedzie pasowac od stara 66 do gaza 51 gaz63 bo to chodzi o ten duzy tryb bo mały napedza juz przystawke tak? dobrze to rozumie
ODPOWIEDZ