Jestem zainteresowany zakupem ciągnika Zetor 25 - praktycznie w dowolnej wersji, ale im bardziej w oryginalne tym lepiej. Stan wizualny może być kiepski, ale dość ważny jest stan techniczny i najlepiej, aby posiadał dokumenty.
Możliwie najbliżej Wrocławia, ale wiadomo, że dalej też pojadę jak będzie warto
O informację proszę tutaj albo na PW, albo na tel. 607 955 163 albo na email [mail]ursus@retrotraktor.pl[/mail]
Pawle jeżeli jesteś zainteresowany to widzialem nie daleko mnie na złomie zetorka na niskich kołach. Jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej zapraszam na PW.
a moze moj wersja t z 51r powymieniane wszystkie łozyska w skrzyni biegów i zebatki nowe sprzegło prawie nowe opony matylko dorobiona kolumne kierownicza z zuka ale mozna wrocic do orginału dokumentacja http://www.youtube.com/watch?v=bWECcfWicQE
Paweł jak nadal szukasz to może się wybierzesz w moje strony ,dzisiaj odwiedziłem z Patrykiem pewnego starszego pana który ma na zbyciu bocianka .Powiem tak stan wizualny średni ,zgodność z oryginałem na moje oko 85 % ,technicznie to z relacji właściciela nowy zestaw wstawiony kilka lat temu ,traktorek jest używany głównie z opryskiwaczem ,do cięższej roboty ma większy sprzęt ,a i najważniejsze cena ok 4000 do dogadania.
Co prawda już znalazłem, bo to traktor miał być dla kolegi, który już jest wśród "naszych"
Ale jak będę miał chwilę to czemu nie, podjechać i obejrzeć można. Chociaż w tej chwili to interesuje mnie Zetor 25 w jak najstarszej wersji (stara oś, skrzynia, przystawka pasowa) lub części.