Porsche P122- efekt/prawie/ koncowy
Porsche P122- efekt/prawie/ koncowy
Witojcie, w koncu zabralem sie za odpalenie mojego prosiaka, po 7 miesiacach postoju w garazu- ku memu zdziwieniu odpalil 'od pierwszego', tak jakby przed chwila byl odpalany, jeden obrot silnika i odpalil. Wrzucam w koncu kilka fotek juz z zamontowanym turem
PS. przednie opony oczywiscie jeszcze do wymiany, nadal sa te na ktorych stal, czyli jakies od zuka
PS. przednie opony oczywiscie jeszcze do wymiany, nadal sa te na ktorych stal, czyli jakies od zuka
RE: Porsche P122- efekt/prawie/ koncowy
Piekna maszyna... Ferdynand bylby dumny z siebie.
- Grzegorz02
Ładny sprzęt!
Ekstra wyścigowy ciągnik a tak na poważnie, to pięknie go wyremontowałeś i nareszcie doczekałem się foto z ładowaczem
Facebook. old URSUS tractor
- chrapek3011
Piękny jest bez dwóch zdań.A do tego jeszcze ten ładowacz....Hmm....Kwintesencja.
ale za to jak sprawdza się zimą
z przodu pług i w sam raz do odsniezania. Może troche za lekki, trzeba by coś wymyślić żeby dociążyć go, ale tak zeby nie uszkodzic lakieru jednoczesnie,, hmm (jakies podpowiedzi??)
Ktoregos dnia jak nie bedzie tak mroźno( bo od kilku dni mam -8 w dzien i nieprzerwana zamieć) to zrobie fotki w akcji zimowej- ktore oczywiscie wstawie
z przodu pług i w sam raz do odsniezania. Może troche za lekki, trzeba by coś wymyślić żeby dociążyć go, ale tak zeby nie uszkodzic lakieru jednoczesnie,, hmm (jakies podpowiedzi??)
Ktoregos dnia jak nie bedzie tak mroźno( bo od kilku dni mam -8 w dzien i nieprzerwana zamieć) to zrobie fotki w akcji zimowej- ktore oczywiscie wstawie
zrobić na tylny tuz beczke zasypaną piachem 200l dociazenie gawrantowane
Traktor piękny bez dwóch zdań. Może jakiś film da się sklecić.:p:p
- marek_spectra
Maćku... foty są tak smaczne że absolutnie powinny sie znaleść jeszcze tu:
http://www.retrotraktor.pl/forum/viewth ... wstart=20
Bardzo proszę wklej je jeszcze raz...
http://www.retrotraktor.pl/forum/viewth ... wstart=20
Bardzo proszę wklej je jeszcze raz...
skoro tak uważasz, nie ma sprawy, cała przyjemność po mojej stronie:)
Liczę na śnieżną zimę, wtedy wrzuce też kilka fotek w zimowej scenerii:)
Liczę na śnieżną zimę, wtedy wrzuce też kilka fotek w zimowej scenerii:)
- marek_spectra
Byłoby fajnie....
Niestety sam nie umiem robić dobrych fotek, tym bardziej obsługiwać programów do edycji, ale bardzo lubie patrzeć na takie foty gdzie widać, czuć emocje
Niestety sam nie umiem robić dobrych fotek, tym bardziej obsługiwać programów do edycji, ale bardzo lubie patrzeć na takie foty gdzie widać, czuć emocje
Pieknie wygląda ta maszyna....
Możesz nie wierzyć, ale wszystkie zdjęcia robiłem...... telefonem:) ehmm, sorry- smartfonem- bo teraz już tak się to nazywa;Pmarek_spectra napisał/a:
Byłoby fajnie....
niestety nie wiem czemu ale nie moge tam nic dodac;/