Ile kosztuje Oc na motocykl?
- Grzegorz02
Ile kosztuje Oc na motocykl?
Ile kosztuje oc dla osoby w wieku 20 lat bez zniżek na motocykl honda cb 450S.Proszę o odpowiedz.
Bo na forach motocyklowych nikt mi nie odpowiedział to może wy wiecie.
Bo na forach motocyklowych nikt mi nie odpowiedział to może wy wiecie.
RE: Ile kosztuje Oc na motocykl?
Jak bez zniżek to ok. 750zł - wyliczone w Allianz.
- Grzegorz02
To bardzo dużo 750 zł to prawie pół motoru.Dzięki za info. i proszę o inne oferty bo mi chodzi o jak najtańsze.Pozdrawiam.
Na motor to polecam ubezpieczyc sie za granica chyba że niebedziesz jezdzil motocylem tylko opłacał.
- Grzegorz02
Ja jak bende szukał to jakoś polsko ubezpieczalnie i zamierzam nim jezdzić no chyba po to jest motocykl.Na razie moto nie mam ale chce się rozeznać jakie są ceny oc.
Wiesz, my na serwisie ubezpieczamy zawsze w LINK 4
Cena nie jest może najmniejsza, jest średnią krajową, ale jeśli sprzedasz motocykl to wszystko załatwisz przez internet.
Cena nie jest może najmniejsza, jest średnią krajową, ale jeśli sprzedasz motocykl to wszystko załatwisz przez internet.
Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
To sobie poszukaj za pomocą wujka Gugle. Chyba nie sądzisz, że zrobimy to za ciebie....Grzegorz02 napisał/a:
Ja jak bende szukał to jakoś polsko ubezpieczalnie i zamierzam nim jezdzić no chyba po to jest motocykl.Na razie moto nie mam ale chce się rozeznać jakie są ceny oc.
- Grzegorz02
Kolego ja szukałem cena wszędzie gdzie znalazłem to 750zł.Ja nikim się nie chce wysługiwać tylko może przy okazji ktoś ma motocykl i nie ma żniżek i powiedziałby ile płaci.
To wykup sobie teraz już polisę na rower. Polisa tania, a zniżki już będą leciały.
To widocznie tyle to kosztuje. Jak się nie ma zniżek to tanio nie będzie.Grzegorz02 napisał/a:
Kolego ja szukałem cena wszędzie gdzie znalazłem to 750zł.
Dla zniżek to już do spółki z synem kupiłem Rometa. Mnie to kosztuje 53zł /rok, ale syn nabiera zniżek. Jak zrobi prawko z 4 lata to będzie miał zniżki na auto lub motocykl.