Witam wszystkich, od niedawna posiadam Ursus C325 (tak wynika z dowodu), rok produkcji 1964, niewiele miał wspólnego z oryginałem jak trafił do nas i dlatego wzięliśmy się za renowację. Efekty zaprezentuje tutaj, a z czasem będę się radził od was.
witam, jak kupiłem ciapka to miał maskę od 30 i przodem od 30, ale szukalem u siebie po gminie i udało mi się znaleźć maskę(328) i kompletny przodek! maska jest dopracowywana a przodek już po regeneracji.
wszyscy macie rację, ciapki wciągają na maksa:D kupiliśmy go aby robić małe roboty na podwórku, ale jak zobaczyliśmy odrestaurowane maszynki to pomyśleliśmy, że fajnie byłoby mieć takie cudko!!! szkoda tylko że to wszystko aż tyle kosztuje, ale narazie do przodu! niebawem zdjęcia, pozdrawiam
działamy, działamy, pierwsze rozbiórki, przymiarki i ciąg dalszy poszukiwań i zakupów!
Cieszę się, że polska myśl techniczna nie jest na boku i są ludzie chcący ratować Polskie traktorki. Powodzonka. Ja za swoimi częściami jeździłem po całej Polsce aby doprowadzić do oryginału to co zwiozłem na początku.