Z tego co ja wiem to tak:
filtr oleju, filtr powietrza, błotnik, rozdzielacz, silnik, skrzynia, pompa wtryskowa 2szt, butla powietrza, sprężarka powietrza, filtry paliwa.
damber napisał/a:
Paweł - zamawiasz wszystkie tabliczki?
Ja do swojego ciapka będę musiał wszystkie 9 tabliczek dać dorobić.
A możesz wymienić? Bo ja naliczyłem tak:
- tabliczka znamionowa na skrzyni biegów
- tabliczka znamionowa na silniku
- tabliczka na filtr oleju
- tabliczka na filtr powietrza
- tabliczka na rozdzielacz podnośnika
- tabliczka na błotnik "Zabrania się..."
coś jeszcze jest?
Roman1313 napisał/a:
Dało by rade jakiego pdfa zrobić z tej książki?
W najbliższym czasie z powodu braku czasu niestety nie. Ale kserokopie rozprowadza z tego co wiem Ursus c-325.
cobraxx napisał/a:
Z tym, że tabliczka na silnik będzie inna niż widoczna. Będzie zgodna z Pawła tabliczką
Na mojej tabliczce ze skrzyni model "C325A" jest wyrównany do lewej strony pola tekstowego A na Twoich wyśrodkowane. To chyba trzebaby poprawić Wiem, że szczegół, ale tak samo dochodziłem do "ideału" z tabliczkami do Zetorków.
A możesz wymienić? Bo ja naliczyłem tak:
- tabliczka znamionowa na skrzyni biegów
- tabliczka znamionowa na silniku
- tabliczka na filtr oleju
- tabliczka na filtr powietrza
- tabliczka na rozdzielacz podnośnika
- tabliczka na błotnik "Zabrania się..."
Ja liczyłem jeszcze dwie na pompie wtryskowej i jedna na filtrze paliwa.
Nasze ciapki nie mają instalacji pneumatycznej, a kolega Rolnik dobrze zauważył, że jeszcze jak jest instalacja pneumatyczna do chyba jeszcze dwie są.
Podaje sposób na znalezienie sprawdzony przezemnie. Na aukcjach sa ciapki i czesto sprzedajacy odsprzeda jakiś element nie drogo.sam trafilem na pare gadzetów w ten sposób.
no proszę proszę Paweł, jaki piękny ukłon w stronę ursusa ja również gratuluję Ci pięknej zdobyczy a tak nawiasem mówiąc to od początku jak się tu zalogowałem jakoś nie mogłem tego pojąć ze super administrator z nickiem ursus zapatrzony jest z zetorka pozdrawiam