RS 09, Dzik, Zetor K25 kupię.
-
RS 09, Dzik, Zetor K25 kupię.
Jestem zainteresowany kupnem nośnika narzędzi rs 09, Dzika, ew. Zetora k25 lub innego małego ciąniczka, w każdym stanie, najlepiej do generalnego remontu.
- Traktorek98
RE: RS 09, Dzik, Zetor K25 kupię.
Witam, a skad jestes? Niedaleko mnie stoi dzik 2 na sprzedaz. Woj. lubuskie. Zdjecia sa zamieszczone w poscie "ciekawostki ze zlomu". Gdybys byl zainteresowany numer do mnie ponizej.
Pozdrawiam Tomasz
Pozdrawiam Tomasz
Zetor 25A, Ursus C- 385, Dniepr 650, Ładowacz UNHZ 500, Pług PZ1, Piła spalinowa Drużba, Snopowiązałka, Suzuki Intruder VLR 1800, Honda PC800
-
Dzięki za odpowiedzi! Co do Dzika z "ciekawostek ze złomu" wydaje mi się, że troche drogo jak na taki stan ( bez oryginalnego lisa, błotniki, dodatkowe światła), jak sądzicie? Ja jestem ze śląska ale jeśli sprzęt byłby oryginalny (nawet w opłakanym stanie) jestem gotów jechać.
Jak pisałem wcześniej nie mam w tym interesu. Sprzedający powiedział, że sprzeda za 1800zł, ale jak chcesz to podam Tobie numer telefonu- może uda się Tobie stargować.
Pozdrawiam Tomasz
Pozdrawiam Tomasz
Zetor 25A, Ursus C- 385, Dniepr 650, Ładowacz UNHZ 500, Pług PZ1, Piła spalinowa Drużba, Snopowiązałka, Suzuki Intruder VLR 1800, Honda PC800
witam
Mam coś dla Ciebie.
RSO9 kompletny,naczepa,wielorak
miał kapitalny remont pod koniec lat siedemdzisiatych przeprowadzony przez mojego ojca.Potem przez całe lata 80-te obrabiał ok. 30arów pola. odstawiony w 1990 r.Ostatnio odpalony w 1994.stoi pod wiatą.
ojciec zmarł trzy tygodnie temu.chcemy sie go pozbyć
Mam coś dla Ciebie.
RSO9 kompletny,naczepa,wielorak
miał kapitalny remont pod koniec lat siedemdzisiatych przeprowadzony przez mojego ojca.Potem przez całe lata 80-te obrabiał ok. 30arów pola. odstawiony w 1990 r.Ostatnio odpalony w 1994.stoi pod wiatą.
ojciec zmarł trzy tygodnie temu.chcemy sie go pozbyć
- arekfarmer
jeśli chodzi o rs-a to wcale nie jest taki mały bo jest bardzo wysoki .użytkowałem taki przez kilka lat.miałem zrobioną sadzarkę do warzyw zawieszoną między osiami i sadziło się brokułki i kalafiorki.w zużyciu paliwa mistrzostwo świata,w sadzarce palił 3-4litryna 8 godzin pracyMikrusiarz napisał/a:
Jestem zainteresowany kupnem nośnika narzędzi rs 09, Dzika, ew. Zetora k25 lub innego małego ciąniczka, w każdym stanie, najlepiej do generalnego remontu.
Posiadam do sprzedania rs-a z silnikiem 2-cylindrowym, po wymianie tulei oraz regeneracji głowic. Do naprawy skrzynia biegów , blokuje się na rewersie. do tego praktycznie drugi rs w częściach, czyli silnik czterocylindrowy,skrzynia biegów kompletna z reduktorem kompletne zwolnice podnośnik belka ramy , rama do wieloraka ,oraz opcjonalnie tur z łyżkami za dodatkową opłatą.
Jeśli Cię to interesuje to daj znać na pw.
Jeśli Cię to interesuje to daj znać na pw.