c 45
- arekfarmer
RE: c 45
wiem gdzie stoi w okolicach lublina
ale dogadać się z właścicielem to trudny temat

- arekfarmer
ogólnie właściciel tego ciągnika jest delikatnie mówiąc rozgarnięty inaczej.kiedyś ktoś dawał mu za niego c330M w idealnym stanie i gość nie zamienił.maszyna stoi dwadzieścia lat na dworze i rdzewieje.to jest 451 z ostatnich lat produkcji.niebardzo mam czas,ale może podjadę do niego zapytać.
Być może wymiana na C-330M była wręcz mówiąc nie opłacalna, może spodziewał się czegoś lepszego
Znając takich ludzi to cena nie będzie niska, raz pytałem u mnie gościa to powiedział mi za Zetorka 25 blisko 5000zł bo to antyk
a trzeba by pewnie włożyć sporo pracy oj sporo
:) I tak pewnie będzie w przypadku C 451 że Facet będzie chciał dość sporo sumę 

- arekfarmer
nie chodzi o to że będzie chciał dużo kasy,raczej o to że u niego na podwórzu stoi star 25,czterdziestoletni autobus,dwa tarpany,i kilkajeszcze różnych maluchów,zastaw i bóg wie co jeszcze wrośnięte w ziemie i to wszystko będzie jeszcze potrzebne!!!! pytanie do czego? co ciekawe gość od lat utrzymuje się ze stania pod wiejskim sklepem!
O to faktycznie ma pokaźną kolekcję tarpana to bym chętnie kupił. Jak będziesz miał kolego czas to zapytaj. Może z nim trzeba po prostu tak że z kasą jechać. Być może jak by dostał ciągnik na wymianę to i tak by pewnie stał. Myślę że jak by "pieniądzę widział" to by inaczej rozmawiał 

- arekfarmer
jak będę coś wiedział to dam znać