Nowe częsci
RE: Nowe częsci
Na allegro jest na sprzedaż chłodnica do zetora 25 k lub t http://www.allegro.pl/item170451037_chl ... b_t25.html Ten kto ją sprzedaje ma też podobno dużo innych części do zetora:yes:
- Deleted_User
Tuleje, tłoki ,pierścienie, oringi do K25
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/493238_ ... _nowe.html
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/493238_ ... _nowe.html
- Deleted_User
A tam są do supra też czy do 25??
- Deleted_User
panowie z tego co sie orientuje to te tuleje co sa pakowane w zoltych opakowaniach to nie jest to wszytko od jednego producenta. tuleje sa innej firmy tloki sa dokldana i pierscienia takze. problem pakowania tych czesci mwyika u nas bo jest to wszytko kompletowane w jeden komplet tak ze pakowanie nie jest oryginalne. i prawda jest ze jeden produycent napewno nie pakowal by tak czesci zby mogly sie uszkodzic:)
- Deleted_User
kolego Rafale mam do Ciebie pytanie pisząc na forum o świecach żarowych od zetora classika ze pasują do k25, napisz mi o jaki typ zetora dokładnie chodzi i z jakiego roku, poniewaz w sklepie z czesciami w kaliszu nie slyszeli o takim typie zetora.
poprawiam się , w trakcie rozmów na forum byłem przekonany, że są to śwece z Classica. Faktycznie potem odpisaliśmy na którymś z postów wraz z innymi kolegami że to są świece z Proximy lub Forterry. Zetor classic nie posiada świec.
seriia classic to zetory od o symbolach 3320 - 7340.
Przepraszaam za błąd
seriia classic to zetory od o symbolach 3320 - 7340.
Przepraszaam za błąd
Do zetorka 25 pasują zetorowskie świece o numerze katalogowym 78.006.013 i pali bez problemu 

- Mateusz Rogowski
Hej Rafał, wspominałeś ze twój kolega sprzedaje zestawy naprawcze do Zetorów. Ile by kosztował zestaw z tulejami itp. ??
- Deleted_User
witam
informacje o sklepach gdzie mozna kupic nowe czsci bardzo mi pomogly
dziekuje.
Ale moze ktos wie, gdzie mozna zrobic szlif walu do zetora super 50 ?
informacje o sklepach gdzie mozna kupic nowe czsci bardzo mi pomogly
dziekuje.
Ale moze ktos wie, gdzie mozna zrobic szlif walu do zetora super 50 ?
- Szczepan-1990
Polecam miasto wrocław i olesno w celu profesjonalnego szlifu włu i doboru panewek-ręczę głową za nich
- Deleted_User
ja jestem z okolic Słubic w Lubuskiem, wiec cos blizej lubuskiego interesowaloby mnie.
Szczepan a moze ma adresy w Olesnie i we Wroclawiu tych szlifierni.
A moze ktos wie Gdzie mozna zrobic szlif z dopasowaniem lub specjalnie dorobieniem Panewek ?
Szczepan a moze ma adresy w Olesnie i we Wroclawiu tych szlifierni.
A moze ktos wie Gdzie mozna zrobic szlif z dopasowaniem lub specjalnie dorobieniem Panewek ?
- Szczepan-1990
Do wrocławia adres zdobedę dzisiaj bo nie pamiętam, chyba. Kopernika ale lepiej sie upewnic.
- Jacek ze Skansena
Andrzej do jakiego Zetora te sekcje?
- Deleted_User
Witam.
Posiadam Zetora 50
W ciągu tygodnia mam mieć numer telefonu do sklepu w Czechach.
Dowiedziałęm się od gościa,który kupił wszystkie części (nowe)do silnika do Zetora 50.
Jeśli ktoś coś potrzebuje,niech pisze.
Posiadam Zetora 50
W ciągu tygodnia mam mieć numer telefonu do sklepu w Czechach.
Dowiedziałęm się od gościa,który kupił wszystkie części (nowe)do silnika do Zetora 50.
Jeśli ktoś coś potrzebuje,niech pisze.
- Jacek ze Skansena
Z tego co wiem to sekcje są do załatwienia. Dawno nie kontaktowałem sie z gosciem. Musiałbym odszukać nr. Znajdę czas to zadzwonię.
sekcje produkuje i naprawia zakład w tucholi zajmujący się pompami
wysłałem swoją pompe i wtryski , działają - chromują , grzebią , sekcje do k-25 produkowali - Tuchola to małe zagłebie naprawy pomp wtryskowych , moze warto tam poszukać ??
w internecie są namiary , oczywiście moge podać kontakt do zakładu który majstrował przy moich sprzetach ale dopiero gdy po zamontowaniu nie bedzie niespodzianek
wysłałem swoją pompe i wtryski , działają - chromują , grzebią , sekcje do k-25 produkowali - Tuchola to małe zagłebie naprawy pomp wtryskowych , moze warto tam poszukać ??
w internecie są namiary , oczywiście moge podać kontakt do zakładu który majstrował przy moich sprzetach ale dopiero gdy po zamontowaniu nie bedzie niespodzianek
- Jacek ze Skansena
No to już nowe namiary mamy. Do Tucholi jak ktoś ma taki kłopot.