Fajne, fajne, ale może ktoś ma swojego zabytka zimową porą w pracy... Ma to taki swój urok, że mimo tych ciężkich warunków (weź traktor na mrozie zapal) i bez kabiny taka maszyna zasuwa.
Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
Jak Twój Zetor to drugie, a jak ciapek to obojętnie które
Szkoda tylko że ciągniki się powtarzają, ale na to się nic nie poradzi, mało kto w pole aparat bierze, a szkoda...
Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
Tylko Ursusik z ogniskiem. To zdjęcie drugie. To raczej musi być. Jest Piękny traktor i sceneria jest wspaniała. Grudzień lub styczeń to już bez znaczenia
No to już na zimowe miesiące grudzień, styczeń,luty mamy jakieś fotki teraz trza wybrać. Osobiście ursusik Pazura ładniejszy jak ciągnie sanki bo jest na pierwszym planie i pracuje w zimę.Paweł twoje z bocianem to drugie.Moje wybierajcie mi sie bardziej podoba to jak Emi siedzi na boćku:p
A co sądzicie o reszcie miesięcy? Może być czy coś zmieniamy? Proszę o wypowiadanie się. Bo jak wszystko będzie pasiło to zamawiamy kalendarze - a jak zamówimy to nie będzie już zmian...
Wymień tego zetorka ze stycznia na zetorka zimowego lub ursusika zimowego i będzie oki
Tak między nami to Lanz Andrzeja też nie jest za ciekawy. Mógłby być troszkę bardziej widoczny z boku.
Podesłałem Paweł fotkę andrzejową w innym kącie i Dety troszkę inaczej. Jeśli uznasz, że to ok to wtedy użyj. To tylko propozycja poprawienia a nie zmiany.