Poszukuję Grawera, chodzi o wygrawerowanie w pleksie, stali nierdzewnej lub najlepiej w mosiężnej blasze schematu biegów i załączania napędów do ciągnika TV-521. Zrobiłem plik w AutoCAD ( dwg ) tylko potrzebny ktoś kto ma grawerkę.
Poszukuje Kuśnierza, chodzi o wykonanie poduszek siedzenia TV-521.
Są stare na wzór.
Poszukuję Grawera i Kuśnierza
RE: Poszukuję Grawera i Kuśnierza
Cobraxx dorabia tabliczki 
A co do poduszek siedzenia - mogę Ci podać na PW telefon do kolegi z Klubu, który jest tapicerem i sobie dobrze radzi

A co do poduszek siedzenia - mogę Ci podać na PW telefon do kolegi z Klubu, który jest tapicerem i sobie dobrze radzi

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Do siedzenia to tapicer, a gdybyś Bolszewik chciał kożuch sobie sprawić, to szepnij Wichrowi. Niedaleko od niego, Kurów kożuchami stoi *clap*
Nooo, mamusia moja jest kuśnierką, miałem się burzyć że fachy pomyliłeś ale co tam... 
Teraz futrzarstwo nie ma się zbyt dobrze, ale to oddzielna historia...

Teraz futrzarstwo nie ma się zbyt dobrze, ale to oddzielna historia...
Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
1. Wysłałem do Cobraxx zapytanie na PW.
2. Myślę że z czymś tak prostym jak uszycie dwóch poduszek (plecki i poddupnik) oba cechy sobie poradzą *yes*
Czy zatem mógłbym wysłać Ci zdjęcia i wymiary poduszek, a powiesz mi ile byś Chciał ?
Dzięki za pomoc.
2. Myślę że z czymś tak prostym jak uszycie dwóch poduszek (plecki i poddupnik) oba cechy sobie poradzą *yes*
Czy zatem mógłbym wysłać Ci zdjęcia i wymiary poduszek, a powiesz mi ile byś Chciał ?
Dzięki za pomoc.
Niestety nie, a to z tego względu że Mama szyje tylko z futer, a nie z materiałów innego typu, sam chciałem żeby mi dorobiła poduszkę do 30 w kolorze, ale nie ma z czego, chyba że z futra a to materiał niezbyt dobry... Ale jak chcesz to załatwię Ci kontakt do tapicera który dorabiał nam obszycie siedzenia do tego: http://tablica.pl/oferta/harley-davidso ... 3KQmp.html, to jest prawdziwa skóra (oryginalne siedzenie H-D było z jakiegoś gatunku skaju) i koszt tego to było jakieś 200-300 złotych. Myślę że przy wzorze wyjdzie taniej, bo to siedzenie dorabiali niejako "z głowy", i mieli tylko podstawę do której miało ono pasować 

Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)