poszukuje ursusa 328
poszukuje ursusa 328
witam poszukuje właściciela ursusa 328 którego sprzedałem dwa lata temu pojechał az pod Ukraine z dolnośląska ciągnik był po generalnym remoncie kolor czerwony nowy właściciel mówił ze kolekcjonuje takie traktory jeśli ktoś ma kontakt z nim to bym prosił o napisanie bo bym chciał zobacz jak ciągnik wygląda w obecnym czasie nie ukrywam że zalezy mi na tym bo ciapek był u nas w rodzinie prawie od nowości i troche go brakuje pozdrawiam
RE: poszukuje ursusa 328
Oj, takich rzeczy to nie wolno robić ... ja bym nie sprzedał 

Kolego, on był w oryginale (lakier, korpus)? Gdyby pojechał pod Lublin to znam taki ciągnik...
Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
Na YT był kiedyś filmik z remontu 328, który na koniec pomalowany był na czerwono. Kierunkowskazy i tylne lampy były z C 4011 - czy to o tego ciapka chodzi? Bo w komentarzach pisało, że został sprzedany...
Facebook. old URSUS tractor
Ja się pomyliłem, mój sąsiad ma piękne 28 już od kilku lat, nie od dwóch. I nie zbiera ciągników.
Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)
A znasz kolego nazwisko? Podaj mi na PW jak znasz - to Ci podam namiary jeśli to ten gość 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Czy to czasem nie jest ten ciapek, którego szukasz?
http://youtu.be/ld7KhwXmrg0
http://youtu.be/ld7KhwXmrg0
Facebook. old URSUS tractor
Ciapek daje sobie rade.jest ladny.
A w garażu drugi stoi i też lśni sie.... sa ciapki w dobrych rekach.
A w garażu drugi stoi i też lśni sie.... sa ciapki w dobrych rekach.