Dzień dobry, to mój pierwszy wpis na tym forum. Poszukuję jak w temacie:
1. model: Tomo Vinković,
2. typ: 521,
3. rocznik: nie istotny,
4. stan: najlepiej sprawny lub do drobnej naprawy
Uwagi dodatkowe: interesuje mnie zakup tylko tego konkretnie ciągnika. Najlepiej z bogatym osprzętem. Cena jaką mogę zaoferować zależy od stanu urządzenia i ilości osprzętu. Proszę o zignorowanie tego ogłoszenia przez handlarzy sprzętem bo nie zależy mi na czasie i chciałbym zakupić traktor w przystępnej cenie bezpośrednio od osoby która go użytkowała.
Mój telefon 501403068, lub proszę pisać na email (przez PW na forum) ewentualnie GG.
Kupię traktorek TV 521 z osprzętem od prywatnego właściciela
RE: Kupię traktorek TV 521 z osprzętem od prywatnego właścic
Mam na sprzedaż dwie maszyny:
http://www.retrotraktor.pl/forum/viewth ... ad_id=7487
http://www.retrotraktor.pl/forum/viewth ... ad_id=7487
RE: Kupię traktorek TV 521 z osprzętem od prywatnego właścic
Dziękuję za pierwszą ofertę. Zapoznałem się z kilkoma wątkami i jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i zaangażowania forumowiczy, a w szczególności administratora. Cieszę się że powstają takie miejsca gdzie można zobaczyć zabytkowe pojazdy. Widać że to forum łączy prawdziwych pasjonatów. Tak trzymać! Zupełnie na marginesie, jeden z moich kolegów (Marek z Brodnicy którego być może ktoś z forumowiczy zna) jest miłośnikiem zabytkowych samochodów oraz uczestniczy w historycznych grupach rekonstrukcyjnych także dzięki niemu odrobinę znam te niezwykłe klimaty.
Odnośnie zakupu osprzętu, to w tej chwili trudno mi określić jakie dodatki będą mi potrzebne. Gdy uda mi się zakupić traktorek wszystko będzie jasne. Na chwilę obecną wysłałem ok 10 ogłoszeń pozostawiając je w różnych miejscach w sieci. Zastanawiam się czy dać jeszcze darmowe ogłoszenia do gazet. Nawet jeśli ktoś nie ma poszukiwanego przeze mnie traktorka TV 521 na sprzedaż, ale ma inny pomysł jak skutecznie i po przystępnej cenie nabyć taką maszynę to wszelkie sugestie mile widziane
Odnośnie zakupu osprzętu, to w tej chwili trudno mi określić jakie dodatki będą mi potrzebne. Gdy uda mi się zakupić traktorek wszystko będzie jasne. Na chwilę obecną wysłałem ok 10 ogłoszeń pozostawiając je w różnych miejscach w sieci. Zastanawiam się czy dać jeszcze darmowe ogłoszenia do gazet. Nawet jeśli ktoś nie ma poszukiwanego przeze mnie traktorka TV 521 na sprzedaż, ale ma inny pomysł jak skutecznie i po przystępnej cenie nabyć taką maszynę to wszelkie sugestie mile widziane