Witajcie w tym temacie będę opisywał moje poszukiwanie przeszłości, pokazywał posiadane dokumenty i przekazywał wam wiedzę jaką posiadam, Jak wiecie jestem posiadaczem Ursusa C-4011 z 1969 roku który został odkupiony w wieku 7 lat z jakiegoś zakładu przemysłowego z Gliwic. Nadzień dzisiejszy wiem, że w wieku 6 lat maił już przepracowane prawie 9 tyś moto godzin. W wieku trzech lat przeszedł swoją pierwszą naprawę główną w POM Reńska Wieś. Książka pojazdu mechanicznego (której nie posiadam) została założona w dniu 20.03.1969 tu potrzebuję waszej informacji kto zakładał książkę i co to mi mówi oprócz tego, ze ciągnik został wyprodukowany w I kwartale 1969r. Ustaliłem, że w adresie podanym w orzeczeniu jako zleceniodawca (czyli właściciel) obecnie znajduje się skup złomu.
http://goo.gl/maps/yspPP
Dzisiaj prezentuję wam orzeczenie techniczne wykonane na około pół roku przed zakupem przez mojego dziadka.
Jeżeli możecie mi pomóc rozszyfrować skrót który jest podany po "wykonane na zlecenie:"
Na dzisiaj tyle w przyszłości jeżeli będziecie zainteresowani zaprezentuję więcej moich materiałów i ciekawostek. Obecnie studiuję fakturę zakupu.