Ładna bestia;), powinien dać sobie spokojnie radę w polu jak i w lesie. A jaką mocą dysponuje,
bo jakoś nigdy się nie wczuwałem?, mój wujek miał tego nowszego z tą dużą kabiną to było bardzo dawno wtedy to on robił wrażenie.
Mój ma 120 KM. Te nowsze są słabsze, ładniejsze, ale słabsze. Wnioskuję na podstawie filmików na YT. Tym ZT 303 będzie jeździł mój Wnuk Maszyna nie do zdarcia
Tak, moc to kwestia ustawienia pompy Przygotuję go do sezonu i wykona każde zadanie. To istny wół roboczy. Nie do zajechania. Dobrze doradziłeś - dziękuję
Zwrotność to dla mnie drugorzędna sprawa. Mam trochę miejsca ;)Dziś odebrałem tablicę rejestracyjną wkrótce będzie w domu - już nie mogę się doczekać głosu tego silnika
Mars skoro też go zakupiłeś do użytku w lesie to zastanawiam się czy ty będziesz potrzebował piły spalinowej przecież ty będziesz targał drzewa z korzeniami.*saycheese*
Dla mnie ładne bydle:p
Myślę, że piła nie będzie potrzebna Biorę drzewa z korzeniami bez problemu Maszyna jest kosmiczna ! Chyba kupię drugiego i zamontuję mu silnik 228 konny *hilarious*
Cześc kiedyś widziałem jak gośc takim tylko bez przedniego napędu topole takie 150 cm. średnicy wyciągał z rzeki tylko miał z tyłu wciągarkę ale trochę nią podciągał a póżniej na dwóch kołach ale szedł do przodu a silnik równo chodził jakby to dla niego nic .
Przywiozłem go ! Monstrum !
Skrzynia biegów bardzo skomplikowana. Ma ktoś instrukcję obsługi ?
Chodzi mi w ogóle o instrukcję obsługi do Fortschrita ZT 303