instrukcja obsługi ciągniczka TERRA VARI
instrukcja obsługi ciągniczka TERRA VARI
WITAM
poszukuje instrukcji obsługi do ciągniczka terra vari z lat 80tych będe wdzięczny za wszelkie informacje
POZDRAWIAM
poszukuje instrukcji obsługi do ciągniczka terra vari z lat 80tych będe wdzięczny za wszelkie informacje
POZDRAWIAM
-
RE: instrukcja obsługi ciągniczka TERRA VARI
Witam nowego kolegę.Co dokładnie cię interesuje,bo Terrka nie miała instrukcji do ciągniczka,tylko osobno do silnika,skrzynki przekładniowej,do osprzętu.Ma gosć na sprzedaż książeczkę do skrzyni T20,ale cena powala(120 zł.)jak chcesz to jego nr.502226216,może jeszcze aktualne?Moja Terra jest z 86r.,w razie potrzeby postaram się pomóc.Może jakieś zdjęcia twojego sprzętu.Pozdrawiam.
witam
dziękuje za pomoc, zdjęcia sprzętu i pytania prześle na pw żeby nie zaśmiecać forum
pozdrawiam
witam
kolego Adasiek123 poprosze o kilka informacji na temat skrzyni T20 o przekładaniu do jazdy i do pr5acy z osprzetem
dziękuje za pomoc, zdjęcia sprzętu i pytania prześle na pw żeby nie zaśmiecać forum
pozdrawiam
witam
kolego Adasiek123 poprosze o kilka informacji na temat skrzyni T20 o przekładaniu do jazdy i do pr5acy z osprzetem
-
Witaj.Tak jak Ci pisałem na PW (chyba dostałeś wiadomość?).Kierownicę przekładasz o 180 stopni-obracasz ją i wtedy na biegu wstecznym jedziesz do przodu.Na wstecznym jest najsilniejszy,co jest istotne przy pracy z pługiem,kultywatorkiem itd.Żadnych zdjęć nie dostałem,nie wiem czy Masz wszystko,więc pomagam jak mogę.Na jakim etapie jesteś?
witam
nie dostałem żadnej wiadomości,chciałbym przesłać CI zdjecia ale nie wiem jak je wstawić na forum
mam teraz problem z gażnikiem nie moge ustawić wolnych obrotłów
będe wdzieczny za jakieś wskazówki
pozdrawiam
nie dostałem żadnej wiadomości,chciałbym przesłać CI zdjecia ale nie wiem jak je wstawić na forum
mam teraz problem z gażnikiem nie moge ustawić wolnych obrotłów
będe wdzieczny za jakieś wskazówki
pozdrawiam
-
Witaj.Co do wstawienia zdjęć nie pomogę,bo też nie bardzo wiem jak (może Dasz radę na PW ?).Przy gażniku nic nie kombinuj,bo tylko pogorszysz sprawę.Obroty ustawia się tą klapką (od gażnika idzie sprężynka,zaczepiona na tym jakby grzebyku i zasuwa pod zbiornik).Pobaw się tym,przekładając sprężnkę na tych wcięciach.Ta klapka też może mieć już luzy na cięglę,wtedy też jest problem ustwić obroty.Jakimasz zbiornik paliwa,plastikowy?Dam ci mój numer tel.w razie potrzeby dzwoń po południu,tak powiedzmy od 16-tej 723487717.
witam
bardzo cenna wskazówka z tą klapką jutro pokombinuje bo dzisiaj już nie dam rady, dzięki za telefon ja coś bede dzwonił.zbiornik mam plastikowy
bede w kontakcie
pozdrawiam
bardzo cenna wskazówka z tą klapką jutro pokombinuje bo dzisiaj już nie dam rady, dzięki za telefon ja coś bede dzwonił.zbiornik mam plastikowy
bede w kontakcie
pozdrawiam
-
Oki,nie ma sprawy,jak będę mógł to pomogę.Pzdr.