A w zimie dla lepszej przyczepności łądowało się płytę chodnikową do bagażnika i dzięki tylnemu napędowi zabawa że hej *sarcasm*
Ile dokładnie płacisz za rok OC?SEBRIGHT napisał/a:
Żuka mam na czarnych tablicach. Opłaty nie są jakieś straszne,
Jak skończy 40 lat to się stanie historyczny automatycznie z mocy prawa, i nie trzeba nic rejestrować.SEBRIGHT napisał/a:
Żuka mam na czarnych tablicach. Opłaty nie są jakieś straszne, więc czekam aż skończy 40 lat i wtedy będę go próbował zarejestrować jako historyczny. Od Żółtych odstrasza mnie procedura z rzeczoznawcą, a raczej jej koszty. Mam w domu opis co i jak trzeba zrobić krok po kroku, to wrzucę jutro skany na Forum
W tym roku 354zł za rok przy składce zapłaconej jednorazowo i 60% zniżekpecior napisał:Ile dokładnie płacisz za rok OC?SEBRIGHT napisał/a:
Żuka mam na czarnych tablicach. Opłaty nie są jakieś straszne,
Nie trzeba iść do urzędu o jakiś dodatkowy wpis w dowodzie rejestracyjnym czy coś w tym stylu?jacek0106 napisał:
Jak skończy 40 lat to się stanie historyczny automatycznie z mocy prawa, i nie trzeba nic rejestrować.
Jeżeli możesz podaj namiar na konkretny paragraf.jacek0106 napisał/a:
Jak skończy 40 lat to się stanie historyczny automatycznie z mocy prawa, i nie trzeba nic rejestrować.