Czy tak się godzi???

Rozmowy nie na temat
Awatar użytkownika
jarekstryszawa
Kontakt:

RE: Czy tak się godzi???

Post autor: jarekstryszawa »

E-no, bez jajec ;-) Rzecz niewarta w sumie awantury, jeno dogadania. Jak sądzę lepiej wyjaśnić nieporozumienie, niż się boczyć, tym bardziej, że już troche z Markiem handlowałem, z pełnym zadowoleniem.
Tym bardziej byłem zaskoczony brakiem kontaktu z Jego strony, a tu chyba problem tkwił w przepływie informacji.
Na innych forach jak mam full skrzynkę dostaję zajawkę, że mam oczekujące wiadomości, żebym opróżnił sobie folder "odebrane", u nas chyba tego nie ma.
Awatar użytkownika
Wicher

Post autor: Wicher »

Sam też handlowałem z Markiem i to całkiem sporo, mam nadzieję że pohandluję jeszcze. Wszystko było w jak największym porządku z moim handlem, a tu tylko jakieś niedopatrzenia byli.

Nawet moje kury są wdzięczne Markowi, przystawką kupioną od Niego pędzę śrutownik z ciapusia :D
Rolnik amator, wiejski mechanizator ;)
C330 '70, Claas Columbus '69, S320 i masa drobnicy ;)
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Post autor: Ursus »

jarekstryszawa napisał/a:
Taka mała lampka pozycyjna na prawy błotnik- na lewy z żarówką stopu mam ze szkiełkiem szklanym oraz plastikowym. Według zapewnień zbywcy do kompletu prawa też miała być ze szkiełkiem szklanym.
Podeślij proszę dwa szkła dla porównania - nie widziałem lampki ze szklanym kloszem do Zetora. Może mówimy o jakimś innym typie?

Dobrze, że się dogadaliście bez zbędnych kłótni :) Macie obaj plusa ;D
damber napisał/a:
~Mars na sam początek powiem, że u mnie masz plusa za to, że sam publicznie na forum przyznałeś się, że to Ty byłeś sprzedawcą.
Ale chyba jednak ktoś kogoś do tablicy wywołał :D
Jacek ze Skansena napisał/a:
Może Mars się wypowie w tym temacie
Nieistotne - w każdym razie dogadajcie się co i jak - a ja temat zamykam.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
ODPOWIEDZ