Wystawy starych ciągników, gdzie i kiedy?
Wystawy starych ciągników, gdzie i kiedy?
Witam.
czy ktoś z was wie kiedy i gdzie będą wystawy starych ciągników w Kujawsko-Pomorskiem albo w Wielkopolsce w 2015 roku i czy drogo za to się płaci za wejściówkę
Jestem tu nowy więc sorki jak coś źle zrobiłem
czy ktoś z was wie kiedy i gdzie będą wystawy starych ciągników w Kujawsko-Pomorskiem albo w Wielkopolsce w 2015 roku i czy drogo za to się płaci za wejściówkę
Jestem tu nowy więc sorki jak coś źle zrobiłem
RE: Wystawy starych ciągników, gdzie i kiedy?
Mamy taką zakładkę jak Kalendarz imprez - ale jeszcze za wcześnie na ustalenie dokładnych terminów na 2015 rok
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
aha dzięki za odpowiedź
Znalazłem taki temat więc pytam:
Czy są jakieś zloty czy spotkania gdzie można zaprezentować moje silniki stacjonarne?
Koło , Konin i okolica
Czy są jakieś zloty czy spotkania gdzie można zaprezentować moje silniki stacjonarne?
Koło , Konin i okolica
- Marcin125p
Najbliżej od Konina to Marszew koło Pleszewa, ewentualnie Poznań - Targi albo Wilkowice
RATUJMY LEGENDY NASZYCH PÓL I DRÓG
-
Koło, Konin i okolice to chyba jedynie na jakichś dożynkach gminnych, poza tym to nic innego mi się nie kojarzy...
Wilkowice chyba są najlepszym miejscem do tego
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Trochę daleko...
za jednym razem nie dam rady zatargać 4 silników i traktorka sam
a jak dokupię do kompletu sieczkarnie, śrutownik i krajzege - żeby przedstawić jak to kiedyś chodziło...
jak bym miał blisko to na 2 kursy może jakoś...
za jednym razem nie dam rady zatargać 4 silników i traktorka sam
a jak dokupię do kompletu sieczkarnie, śrutownik i krajzege - żeby przedstawić jak to kiedyś chodziło...
jak bym miał blisko to na 2 kursy może jakoś...
Zapraszam do Obornik Śl na RetroMOTO - jednodniowa póki co impreza i ogólnie zabytkowe pojazdy i sprzęty, ale pomożemy rozładować i załadować A i jakaś maszyna do napędzania się znajdzie na miejscu Więc tylko silniki byś musiał wziąć. Planowany termin koniec maja 2017.
No 250km w jedna stronę...
Muszę poważyć i pomierzyć czy dam radę zmieścić 4 silniki.
Z SAMem za daleko bo trochę waży i lawetę mam na pewno przeładowaną.
Planuję się wybrać na jakąś wystawę ale czas pokaże.*wait*
Muszę poważyć i pomierzyć czy dam radę zmieścić 4 silniki.
Z SAMem za daleko bo trochę waży i lawetę mam na pewno przeładowaną.
Planuję się wybrać na jakąś wystawę ale czas pokaże.*wait*
Szukaj kogoś w okolicy( po drodze) może by partycypował w kosztach większego transportu.
- marek_spectra
Zapraszam do Nadarzyna koło Warszawy na Centralne Targi Rolnicze - wstęp wolny. W dniach 25 - 27 Listopada. prezentować sie bedą producenci dostawcy, handlowcy zwiazani z branżą rolną.
Stary Traktor Bieszczady - jako uzupełnienie wystawiał bedzie swoje traktory, oczywiscie ze wzgladu na logistykę jedynie 14 szt
Więcej info o wystawie:
https://www.facebook.com/CTRexpo/?fref=ts
A o naszych traktorach na naszym profilu:
https://www.facebook.com/starytraktorbi ... y/?fref=ts
Stary Traktor Bieszczady - jako uzupełnienie wystawiał bedzie swoje traktory, oczywiscie ze wzgladu na logistykę jedynie 14 szt
Więcej info o wystawie:
https://www.facebook.com/CTRexpo/?fref=ts
A o naszych traktorach na naszym profilu:
https://www.facebook.com/starytraktorbi ... y/?fref=ts
Namawiałem Stokrotkę żeby jechać jutro tzn w niedzielę, ale nawet nie chce słyszeć o takim, jej zdaniem dalekim wyjeździe
No trudno...
Najwyraźniej po zeszłotygodniowej wyprawie do Obornik ma dość :p
No trudno...
Najwyraźniej po zeszłotygodniowej wyprawie do Obornik ma dość :p
Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
- traktorsen
Siemka! Wiecie może kiedy odbędą się zloty/wystawy w woj. pomorskim?
Chyba nic takiego się tam nie odbywa. Najbliżej będziesz miał Łazy k. Mielna raczej
-
Zna ktoś taką imprezę w okolicach Gdyni?
W pomorskim odbywa się Krokowska Agro Wystawa. Nowe jak i stare sprzęty.