Star 25
RE: Star 25
W tym roku mam w planie robić zadaszenie maszyn. Szkoda mi ich, aby tak stały.
Przy okazji artykułu, na zdjęciach widoczne są modele kabin Stara 25 i odpowiednio modele kierunków montowane w poszczególnych wersjach kabin.
http://www.czarprlu.pl/?p=261
Przy okazji artykułu, na zdjęciach widoczne są modele kabin Stara 25 i odpowiednio modele kierunków montowane w poszczególnych wersjach kabin.
http://www.czarprlu.pl/?p=261
Mars ty masz obsesję na punkcie kierunków, pozycyjnych i stopów
Pisz więcej o mechanice
Bo zacznę podejrzewać, że zajmujesz się zawodowo oświetleniem.
1) Co z wiatą?
2) Jaki plan naprawy?
3) Serce żyje?
4)....

1) Co z wiatą?
2) Jaki plan naprawy?
3) Serce żyje?
4)....

1) Zbieram budulec - zwożę drewno
2) Plan naprawy :
a) Star czeka w kolejce
3) Nie sprawdzałem
4) Zbieram graty do wykonania remontu
Jacek, może nie mieszajmy w temacie Żuka, tylko temat Stara tutaj kontynuujmy.
Jak widzisz, mam Stara w oryginale. Jak będziesz potrzebował jakieś wymiary lub fotki, to powiedz jakie, a ja zrobię.
- Jacek ze Skansena
No tak. Jakieś foto wysyłałem Pawłowi to może wstawi tak dla informacji. Na razie te zwłoki sobie poczekają ale jest z czego robić.
To mówisz, że "zwłoki" ? Z wierzchu to nawet rześko wygląda ... Jak silnik ? Benzyna oryginał ?
Jakie masz braki ?
Jakie masz braki ?
- Jacek ze Skansena
Marek a jaki jest rok budowy tego Twojego Starka? To wersja cywilna a mój wojskowa. Trochę się Różnią.
Rok budowy 1967, a model to A25L
- Jacek ze Skansena
Ten mój jest z roku 1965 A25LS/ 014 Tak jakoś jest na tabliczce. Marek będę potrzebował lamp oczywiście w przyszłości za normalne pieniądze. To już wiesz kogo powiadomić jakbyś coś miał na zbyciu. To moja taka prośba jest.
Jacku, na razie mam komplet nowych kloszy do tych lamp za 80 zł/kpl. Jak uda się zdobyć coś więcej, to oczywiście dam znać.