Koła stalowe rjs
Koła stalowe rjs
Poszukuję kół stalowych lub piasty kół do Rjs-1, przeznaczonych do prac polowych zgodnie z instrukcją użytkowania i obsługi jako wyposażenie specjalne zgodnie z rys. 38 i 39
-
RE: Koła stalowe rjs
Takie koła nietrudno jest wykonać . Jeśli blisko mieszkasz i dostarczysz materiały to się podejmę .
-
masz jakieś zdjęcie podglądowe jak one wyglądają?
No właśnie bo tak bez to słabo bo nikt się nie orientuje o co chodzi może ktoś to ma:p lub ma namiary na takie coś*tup*
-
W instrukcji jest rysunek tych kół. Instrukcja jest na chomiku jak pamiętam, ja sobie ściągnąłem . Nie muszą być wykonane jak w oryginale bo rozwiązań jest różnych dużo - byle średnica zewnętrzna się zgadzała .
Najłatwiej to na fabrycznych felgach wykonać .
Najłatwiej to na fabrycznych felgach wykonać .
Ale mógłbyś jednak dać screena to my chcemy Ci pomóc ale no po co komu ściągać i szukać tego *eek* łatwiej będzie nam *rolleyes*
Nie jestem adminem ale no łatwiej by było oczywiście nikogo nie chciałem urazić w razie co :p
Nie jestem adminem ale no łatwiej by było oczywiście nikogo nie chciałem urazić w razie co :p
-
To nie mi. Ja takie koła z zamkniętymi oczami zrobię . Ale zapytam - aż taki wybór masz ( lub widziałeś u kogoś tyle ) tych kół i chciałbyś być pewny które są od rjs żeby koledze dać cynka ?